Zdravo, kolege
Da izložim svoj problem ili neudomicu. Već godinu dana imam svoj sajt, koji je sportski portal i na kojem objavljujem sve najnovije sportske vesti i na kojem imam uklječen Google Adsense, lepo sam zarađivao od njega. Ali pre neki dan odlučim da pokušam da uključim reklame sa Google Ad manager i uključim po video upustvima https://www.youtube.com/@TutorialsbyKate koje su bile baš na ovom sajtu podeljene (hvala onom ko je podelio), i uspijem da ja to da implementiram. Međutim, mesta na kojima sam ja postavio oglase vidi se samo slika koju sam tu ubacio. Iako se u prvi mah pojavio oglas baš na ovoj slici (bio je jednog BiH brenda) i ubrzo je nestao i od tad ga nema nijednog, a mogući prihod na google ad manageru samo raste.
Moja pitanju su ili neudomice:
Da li se moji oglasi vidljevi za druge korisnike i kako bih ja to mogao proveriti?
Ako sam u nečemu pogrešio da li postoji mogućnost nekog vida pomoć od nekog stručnijeg platio bih za tu uslugu?
Napomena:
Nisam programer niti IT stručnjuk.
U prilogu ću vam dostaviti sliku kako meni izgleda oglas, kad uđem na sajt i screenshot jednog dana “mogućeg prihoda” postavljenih oglasa na google ad manageru, kao i da je isporuka oglasa odobrena, spojio sam “order” sa “ad units”.