Google adsense/index pomoc

Kupio sam domenu i nije mi uopce palo na pamet provjeravat jeli domena dobila ban prije (nisam ni znao da je prije bila registrirana) na adsense. Jucer na laptopu na 5 stranica provjerim jeli stranica ima ban, 5 kazu da je ima ban, a 2 kazu da nema ban i da je sajt indeksiran. Odem na google i napisem site:mojsajt.com i nema nista A sada na kompjuteru isto to upisem i izbaci mi dole:

mojsajt.com
mojsajt.com/kategorija1
mojsajt.com/kategorija2
mojsajt.com - Domain registration by Plus Hosting (u ovoj pise Prije 6 dana)

a ostatak iz 2015 (ostalo indeksirano od proslog vlasnika).

Sada sto raditi? Sajt je novi, nisam ni pokusao niti mi je namjera stavljati iducih 6 mjeseci adsense, ali mi je jako bitno da je na trazilici sto jest koliko vidim sa site:mojsajt.com

Sajtovi koji kazu da imam ban:

http://www.isbanned.com/
https://www.testadsense.com/checkAdsenseBanned.php

Sajtovi koji kazu da nemam ban:

http://www.bannedcheck.com/

Zasto 3 stranice kazu da stranica ima ban na moju domenu?
I sto se tice indexa, jeli pravilno provjeravanje site:mojsajt.com ? (inace od prvog dana sajt sam spojio na webmaster i analytics). I dodatno pitanje, ako sajt ima adsense ban jeli on automatski dobio ban i na trazilici tj da je nemogu naci na trazilici?

nemogu edit:

edit: sto se tice indexiranja, provjerio sam na 4 stranice, 2 kazu da nije indeksiran, a 2 da jest -.-

Ban u Adsense nema nikakve veze sa banom na Google trazilici. Jedini pouzdan nacin da se ustanovi da li stranica ima Adsense ban je da se na nju postave Adsense reklame. Ako se ne prikazuju, stranica ima Adsense ban.

kupil sam par takvih kaj su imale adsense ban al sam ih kontaktiral i reko da sam pocistil sve i novi server i vlasnik i ponovo su aktivirali…

Kako si ih kontaktirao? Ja sam pokusao appeal jucer i danas dobio automatski mail da neki ID valjda od reklama koji sam napisao bezveze brojeve jer sam morao to popuniti nije naden koji je povezan s mojim adsense racunom.

@drmrgood to mi je jako drago cuti. Postavit cu ih za tjedan dana, jer sumnjam da ce se pojavljivati na sajtu gdje trenutacno ima 4-5 clanaka, ili moze? Kao sto sam rekao imam odobren adsense racun.

sad se vise ne sjecam al ima neki link i formular…

To koliko clanaka ima je aspolutno nebitno, ti ako vec imas adsense mozes postavit reklame na praznu stranicu na kojoj nema nicega i reklame ce se prikazivat, mada ces radi takve radnje 99,9% dobit adsense ban.

Ok, ajde jos 1 pitanje. Posto sam kada sam instalirao demo, pa kasnije to izbrisao google webmaster mi je vec pokusao indeksirati 30 stranica koje ne postoje. Mogu ja klikati fix koliko god puta hocu ali isto je. Kako to najlakse popraviti?