Google adsense problem sa reklamama

I bas pise da je neko klikao po reklamama? Mozes li postavit cijelu poruku, obicno kad je tako nesto samo ubace dvoklik.

u sustini pise da ima nevazneci promet jer je neko klikao reklame

jos nista stari moj uvjek isto . ne znam sta da radim …

Sad nek kontam nešto… ti ovde reče:

pa jel ti se sad prikazuju reklame na sajtu ili ne? Pričekaj još par dana obično adsense botovi obilaze stranice svakih 7 dana (ako se ne varam)

nekad se pojave nekad ne …vecinom ih nema. proslo je mejsec sad…ne znam nisam vise siguran, dali ce to biti.

evo pročitaj tačno šta kažu za to ograničenje oglasa u adsense helpu

I malo potraži upit “restriction on ad serving adsense” pa pročitaj par članaka o tome možda ti pomogne da možda nešto učiniš da se reklame vrate u normalu

Continuing the discussion from Google adsense problem sa reklamama:

nisu jos nista ukljucili tj skinuli ogranicenje evo vec skoro 2 meseca bojim se da nece to to napraviti? dzaba propadaju pregledi…

Ne znam šta bih ti rekao jedno da pokušaš preko ove kontakt forme da ih kontaktiraš i vidiš sa njima.Ovo ne garantuje da ćeš nekoga dobiti iz podrške da ti pogleda tvoj problem ustvari pokušaj pa ako ti odgovore super ako ne bože moj ! (p.s. za slanje ove konakt forme moraš biti uporan dnevno barem 2-3 puta i više, slati zahteve)
https://support.google.com/adsense/contact/cant_see_ad?hl=hr

ja imam sličan problem već 3,4 mjeseca na jednom od svojih sajtova.

Pokušavam preko ove kontakt forme pa nikako ne uspjeva niti poslati problem

Osvježite ovu stranicu i pokušajte ponovno. Nažalost, došlo je do problema s obrascem.

to mi javlja stalno

pokušaj da obrišeš keš iz browser- možda je zbog toga a može bit i do njih ko će ih ga više znati :stuck_out_tongue_winking_eye:

UKLJUCILI SU REKLAME. ne znam zasto je ovako los USA KLIK?

Cena kilika zavsi od plaćanja advertisera, pozicije reklame na tvom sajtu, sadržaja sajta, veličine sajta .Za USA verovatno će ti se vremenom cena klika popraviti ako su ti nedavno uključili reklame na sajtu opet

Odblokirati pa ponovo blokirali počeo lijepo raditi . Sad piše da 07.01.2021 godine da je bio nedozvoljen promet a taj dan i prije na mjesec i poslije na mjesec nije bilo niti jednog klika u mene su reklame na Automatic stvarno sve cisto nema razloga da radim drugačije . Ne mogu da svatim takve stvari šta im je vise ? Znate vi šta od toga ?

Pogledaj odakle ti dolazi saobraćaj na sajt možda su botovi sa neta ,manipulacija prikakza oglasa Ima milion stvari (razloga)koje ti mogu stvarati problem kod nedozvoljeniog prometa Na kraju postavi link( ako ti se da ) od sajta pa da vidimo ovako ko baba vanga nagađamo

Pa da . Poslacu vam podatke pa da se možemo čuti .
Zna li ko kakva je ova Propeller Ads mreža ? I dali redovno isplaćuju ?

odlična, svakog četvrta stižu pare

1 Like

svako dva mjeseca isti problem ograničenja reklama na ad sensu ,kaO NEVAZECNI PORMET a iskreno nemvjerujem da je to,to. sad da ja zaradujem velike novce vec 300 eura mahimalno …stvarno ne znam sta je ?


imal neka preporuka mreze ili
?

i šta kažu u centru za pravila…? (ako naravno išta piše).

Majke mi meni odobrili 24 sajta adsense. I kontam da ga ne koristim. Toliko su smiješne zarade da direktnom prodajom zaradiš za dan kao ovdje za mjesec.

1 Like

Što se tiče zarade za adsense i jeste tačno i nije… zavisi kakav sajt imaš.
Ako imaš sajt sa posetom od nekoliko hiljada posetilaca dnevno direktna prodaja je odličan način da unovčiš sajt i zaradiš od njega . A ako je u pitanju srednje ili mali sajt (sa malim ili srednjim brojem posetilaca dnevno) adsense je O.K. imati ga na sajtu.

Mada i neki veći sajtovi (portali) ga imaju i vidim lepe pare uzimaju i od adsense-a
Na kraju stvar što bi narod rekao stvar “ukusa” ko šta voli.

2 Likeova