Zdravo, da li se neko susretao sa ovim adsense problemom.
Kada posjetioc na mom sajtu želi kliknuti na reklamu, pita ga da li želi napustiti stranicu i nastaviti na taj oglas.
Ovo automatski smanjuje klikove na reklame, jer logično da ljudi neće klikati “da” stalno.
Nakon što su mi uveli ovo 50% su mi pali klikovi i zarada, a sve se desilo nakon što mi kao nisu mogli indeksirati par stranica na sajtu, jer je hosting bio pao, pisao sam na tu temu već, uglavnom to sam riješio, a sada ovo.
Prvo i PRVO odi na adsense panel i vidi zbog čega je ograničenje.
Meni je bilo zbog gustog rasporeda reklama a bilo mi je podešeno na auto ads.
Ako je i tebi to problem, smanjš broj oglasnih jedinica i sutradan ti ukinu taj dvoklik
Mislim da je o ovoj Temi pisano nebrojeno puta na Forumu, koristi opciju Search.
Većinom se svodi na to da su reklame preblizu jedna drugoj, da ti pojedine reklame liče na ostatak sadržaja stranice, pa privlače klikove nepotrebno (npr. liče na slike od članaka), možda iznad reklama nemaš natpis “Advertising”, i sl.
Na AdSense Helpu za ovaj dvoklik mislim da ima nabrojano 16-ak smjernica mogućih problema.
POZZ SVIMA . ovako imam problem sa reklamama( web stranica) od strane ad sensa mi je doslo da je neko klikao reklame namjerno i sad sam ogranicen 30 dana sa radom ,dali je neko imao slican problem ?? I dali ce vratiti u normalan rad stranicu?
Pa jednostavno mi je došlo na Ad sense da sam ograničen sa radom ,klikneš dalje pratiš zbog čeka se to desilo onda piše da je neko klikao reklame namjerno i da to traje ograničenje 30 dana . Sad dali će pustiti daje reklame da se prikazivaju to ne znam ?
ako je na nivou sajta posle 30 dana će se automastki početi prikazivati oglasi ipak ako opet utvrde nevažeće klikove ili ( saobraćaj) mogu da ti trajno zatvore adsense nalog (račun)
evo pročitaj tačno šta kažu za to ograničenje oglasa u adsense helpu
I malo potraži upit “restriction on ad serving adsense” pa pročitaj par članaka o tome možda ti pomogne da možda nešto učiniš da se reklame vrate u normalu
Ne znam šta bih ti rekao jedno da pokušaš preko ove kontakt forme da ih kontaktiraš i vidiš sa njima.Ovo ne garantuje da ćeš nekoga dobiti iz podrške da ti pogleda tvoj problem ustvari pokušaj pa ako ti odgovore super ako ne bože moj ! (p.s. za slanje ove konakt forme moraš biti uporan dnevno barem 2-3 puta i više, slati zahteve) https://support.google.com/adsense/contact/cant_see_ad?hl=hr
Cena kilika zavsi od plaćanja advertisera, pozicije reklame na tvom sajtu, sadržaja sajta, veličine sajta .Za USA verovatno će ti se vremenom cena klika popraviti ako su ti nedavno uključili reklame na sajtu opet
Odblokirati pa ponovo blokirali počeo lijepo raditi . Sad piše da 07.01.2021 godine da je bio nedozvoljen promet a taj dan i prije na mjesec i poslije na mjesec nije bilo niti jednog klika u mene su reklame na Automatic stvarno sve cisto nema razloga da radim drugačije . Ne mogu da svatim takve stvari šta im je vise ? Znate vi šta od toga ?