Google adwords, za isti sajt iskorisceno 10 kupon, posledice?

Ljudi, ukratko cu vam objasniti svoj slucaj.

Za isti sajt sam koristio google promocije(dodatnih 40e) sigurno 10 puta. Proces je bio ovakav, napravim mail, pokrenem kampanju, iskoristim kupon i tako 10 puta u krug, novi mail nova kampanja i novi kupon. Placanje sam vrsio sa iste kartice i oglasavao ISTI sajt.

Moje pitanje glasi, moze li google da to moje oglasavanje da dozivi kao krsenje nekih pravila i da to nekako sankcionise npr. sa banovanjem sajta ili necim drugim? Da li je neko imao iskustva sa ovim?

hvala vam unapred na odgovorima.

U pravilu to je kršenje pravila, no s obzirom da si ti Google-u ipak morao nešto platiti da bi iskoristio te kupone vrlo vjerovatno ti se neće ništa desiti (ni tebi ni stranici).

Ti si jednostavno pre mal, a google razmislja da je bolje uzeo ista nego nista… upravo zbog ovakvih radnji kao sto je tvoja je google uveo da vauceri vise nisu XY novaca vec da se mora potrositi 25% iznosa kako bi se aktivirao

Hvala na odgovoru, ima li jos neko misljenje o ovoj situaciji i sta mi preporucuje, da li da nastavim i dalje ovako ili da krenem sa jednom kampanjom i vrv ce mi se na duzi period isplatiti?

cuj, ovisi koliko je ozbiljno to sto radis… ako je u igri posao koji donosi novac, svakako se ne isplati igrati ovako… ako je u igri nesto za “igru” onda se mozes ovako igrati do mille volje…

lp

To sam i ja radio. Nikada nije bilo nikakvih sankcija, upozorenja i sl.
Protivno je pravilima ali postoji tu i vrlo jednostavna poslovna logika:

Nije bitno od kuda bon dolazi, niti na čijem računu
završi. Bitno je da G putem bona dođe do novog klijenta -> računa -> profita - i to je to.


Copyright © 2022 WM Forum - AboutContact