Google analytics problem (not set)

Poštovani,imam problem s Google analytics ,vjerojatno spam.

Imam izvještaje kod koji stji (not set) ,a prouzročavaju ih spamovi ( forum.topic65062850.darodar.com i www.Get-Free-Traffic-Now.com )

Kod pokušaja stavljanja filtera i same potvrde filtera javlja " Ovaj filtar nije izmijenio vaše podatke. Konfiguracija filtra neispravna je ili je skup uzorkovanih podataka premali. "

Kako riješiti ovaj problem ??

Siguran si da je filter konfigurisan kako treba?

Custom Filter Type, Exclude Filter Field Hostname.
U Hostname polje domene upisuješ u sledećem formatu

domen1\.com|domen2\.com|domen3\.com

Tu poruku inace javlja kad pokusas testirat filtere da vidis ako bi ti promjenili analytics podatke iz proslosti. Al taj test ili sta vec je im bas ne valja, tu poruku sam i ja dobivala a dobro mi je kasnijw filtrirao spamere. Tako da samo spremi te filtere i ne obaziri se na tu poruku.

Jednostavno prikaže kao da je filtar uspiješno primjenjen ,no kod ponovnog izvještavanja stoji i dalje da je 4 (not set)

Možda jer su ti spammeri došli prije nego si postavio filter pa ih pokazuje za to vrijeme kad filter nije bio postavljen? Al mislim da ne znači da (not set) znači da su spammeri, nego jednostavno netko došao direktno, ne treba bit spammer

Da i ja sam to mislio ,no od mojeg zadnjeg posta pa do sad povečalo se na 9,dakle filter ipak ne radi. Spam je ,jer sam ga našao na nekoj stranici na listi spamera,al sad ne znam gdje točno,potražit ću pa stavim da vidite.Ovaj prvi ne prolazi,već samo ovaj " forum.topic65062850.darodar.com"(samo taj je problem)

ovdje imaš upute za dva filtera.
provjereno rade

koji server imaš?

Jeli stavio exclude Campaign Source? Ja sam bila jednom stavila exclude Request URL jer sam tako vidjela na nekim uputama al to ne šljaka, treba bit campaign Source