Google Apps nema vise besplatnu opciju

Postovanje,

Negdje sam procitao da google namjerava da ukine besplatnu opciju za svoje apps usluge jel to tacno? Ono sto me interesira je sta ce biti sa postojecim da li ce se morati placati apps usluge koje koriste preko Google-a ? Ako neko zna tacan odgovor volio bi procitati. Jer ja koristim njihovu uslugu za domen, email.

Hvala unaprijed,

Trenutni limit je mislim 10 free accounta, ranije je bio 50. Na jednom accountu imam 30-ak njih već godinama for free. Dakle stare zadržavaju.

Da, ja sam davno prije neke 3 godine uradio za domen i imao sam oko 200 email adresa (besplatni) da mogu napraviti, sada nema toga nigdje ne vidim koji mi je broj dozvoljen, a inace koristim samo 3…tako da me interesovalo, hvala na infromaciji.

ja sam nedavno kreirao novi račun za google apps, pisalo je kao free trial poslovna verzija, i to je bila jedina opcija… Kasnije sam malo proguglao i našao da svi moraju koristiti poslovnu verziju prilikom registrovanja, ali kasnije kada istekne možeš nastaviti koristiti klasičnu besplatnu verziju.

ima pri registraciji free verzija, samo su dobro sakrili link :wink:


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja