Google gasi Google Plus

Koliko sam shvatio ovaj clanak Google Plus ode u istoriju. Navodno ne isplati se odrzavanje s obzirom na aktivnost i broj korisnika.

Ja ga nesto nisam ni koristio, al znam par ljudi koji su fin traffic uspjevali otuda povuci. Valjda stave neki normalan sistem komentarisanja na YouTube, a moguce da ce ga nastaviti koristiti tamo.

1 Like

A jbg, probali su napraviti socijalnu mrezu, vidjeli da im ne ide. Po meni im je greska bila sto je sve bilo povezano i gmail i yt i g+.

Mada, kako sada praviti vise yt kanala pod istim google nalogom ostaje da se vidi…

Dok iz Google-a ne skontaju da im je jedini potencijal za takvo sto u YT-u, pokusavace bezuspjesno x-puta!

Slicno kao i Microsoft, sta god da kupi - taj proizvod ubrzo propadne!

ne znam brate, hoće da dominiraju u svakom segmentu a to nije moguće, jednostavno nije

U samom startu promašaj. Kada postoji Milka, ne možeš napraviti novu Milku. Kada postoji Coca Cola, ne možeš napraviti novu Coca Colu.

Pepsi dislike this :stuck_out_tongue:

1 Like

Zar ne osjetiš razliku između Coca Cole i Pepsija? Pepsi je meni blaži i slađi.

kad postoji yahoo ne možeš napraviti novi yahoo, kad postoji my space…

2 Likeova

Yahoo je izgubio svojom krivicom, usluga im je bila katastrofa, sječam se da im je Gmail bio kao reklama. My Space nikad nije bio toliko jak poput Facebooka. Zašto nikad Coca Colu niko nije mogao preskočiti?

Pametno da ce se Fejs i Insta ugasit i da ljudi pocnu da zive bilo bi idealno.

1 Like

Tako je i Michael Jackson volio Pepsi, pa vidiš… :angel:
A ako se i ugasi G Plus, nema štete. :blush: :o: