Google HR ured

Da li neko zna kako stvari stoje s otvaranjem HR ureda Googla ? Bitno mi je to zato jer pretpostavljam da bi onda od njih bilo moguće dobiti R1 račun izdan od domaće firme za zakup Adwords oglasa. Ovo sada mi je gnjavaža, devizni račun, pa knjigovođa mora obračunavat PDV na to bla bla.

A zasto sam ne izracunas PDV u excelu? Ja kad uplatim adwords, onda odmah izracunam i uplatim PDV. Na stranicama hnb-a pogledam koliki je srednji tecaj dolara (znas vjerojatno da mora biti srednji tecaj hnb-a ,a ne kupovni tecaj privredne banke s kojom ti radis).

Prakticki je stvar ista, samo sto bi onako platio odjednom i pdv i osnovnu cijenu, ovako imas 2 placanja za redom.

Inace, taj ured vec postoji, ali zasad ne izdaju racune. Pitanje je hoce li ih uopce izdavati ili ce oni biti samo kao neka podrska ili bolje receno promocija za ove prostore.

Primjetio sam da je okolina uzasno nabrijana na taj “googlov ured u zg”. kao da ce nakon toga moci sa googlom komunicirati vezano uz sve projekte koje oni vode.

kao sto je napisano u postu iznad i sto se znalo procitati po netu. ured ce sluzit za promociju oglasavanja u turizam, mozda malo pripomoci ako pozele snimit hrvatsku obalu za google streets i sl.

ali adsense, adwords i sva ostala cudesa ostaju u irskoj jer nismo ni oni od jucer da bi jadranki pretplatili porez


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja