Google i beskonačno učitavanje ala FB

Jel to Google radi beskonačno učitavanje stranice kao što ima i FB?

Nešto sam bio spojem na VPN za tekstiranje i skužim da tamo Google ima beskonačno učitavanje stranice a kada nisam spojen ima normalno na dnu 1, 2, 3, 4,…

Da, to je novo: Continuous scrolling comes to Search on mobile

Ako imaš site sad si rangiran na prvoj stranici :wink:

1 Like

Nije samo mobitel nego i desktop, ali ovisi o upitu.

meni na desktopu još uvijek ima page view… i kad sam logiran i kad nisam, probao sam razne upite

VPS mi ima Am. IP pa zato skužio.

Iskreno meni je takvo učitavanje bezveze.

Em još smanje scrollbar u Windowsima pa svi drugi kopiraju i Linux te moram u FF-u mijenjati veličinu scrollbara i izgled.

Huh… Starim…

Meni je na mobu vec jedno vrijeme tako aki zapravo i nije pravo beskonacno ucitavanje vec ima cca kolicinskih ucitano pretraga kao u 5 prijasnjih stranica pa onda pise ucitajte još…

Google ne zna jel bi piškio ili kakio.

Toliko o njihovim A/B testiranjima i poslovnim odlukama. Za objašnjenje im ne vjerujem.
Prije bi rekao da masa pretraživanja ne ide dalje od prve stranice. Sigurno ne rade odmah dohvat 100 stranica.

Po meni teški fail koji pokazuje koliko su izgubljeni

2 Likeova

Pa oni su se potpuno pogubili a sve je počelo sa prošlogodišnjim September core update i nastavilo se sa zadnjim March update ove godine, pa AI Overviews koji je bio teški fail itd.
A da ne govorim o tome da daje takva g…a od rezultata da je to čudo, više je nemoguće išta suvislo naći od hrpetine smeća.