Google pagerank tablica

Evo surfajući našao sam ovu tablicu.
Citiram:Iako nitko ne zna točno Google PageRank vrijednosti tablici daje prilično dobar prikaz o tome koliko vanjskih linkova, PageRank određenih vrijednosti, potrebno kako bi se postigla određena Google PageRank.

http://www.slike.com/slike/Dt2J.png

Šta mislite o ovoj tablici

to je stara “navlakusa” :doki:…
nedostaju"racunice" za pr1, pr2, pr9, pr10…
evo ovdje druge, “kompletnije” tablice:

po ovoj treba imati manje linkova za bolji pr :slight_smile:
ako nam pr-ovi svake godine “porastu” za minimalno jedan bod…koja je buducnost page ranka za 5-10 godina?
Lijepo je i korisno “saditi” linkove po dobrim google page rank site-ovima…ali mi je draze ostaviti link na nekom sajtu kojeg alexa.com svrstava medju, barem, prvih 500 tisuca sajtova :wink:

Sve manje i manje je PR vazan faktor kao sto je nekad bio to ljudi trebaju shvatit, prije je bilo nemoguce prestic stranicu koja je 4 pr-a veca od tebe, al eto ja to sad radim bez problema

Ma PR je bezveze, imao sam stranice i sa PR5, PR6 i čak PR7. Nema nikakav bitan faktor, al je lijepo ga za vidit.
Evo nedavno se baš razveselio jer su mi na susjed.com vratili PR5, al kratko je trajalo svega nekoliko dana, i maknuli ga isto kao i onom PR9 liku.

Nedavno sam jednu poddomenu redirectao na jednu drugu stranicu i nakon mj dana ima 4k uniq/day. Imam još neiskorištenih poddomena, kao i glavnu bez ikakvog PR.
A malim igranjem i dalje jako dobro stoji na tražilicama, a da napomenem nema nikakvog sadržaja već godinu dana na toj domeni i pododmenama… Pogledajte samo alexu…

Razlog koji ovo govorim je taj da vam pokažem, da PR nema apsolutno nikakav bitan faktor, da bi neka web stranica bila uspješna.