Google Play Igrice i nepoželjne reklame

Imam tu jednog malog koji bi igrao te igrice, ali majko mila svaki sljedeci korak moras forsirano gledati reklame. jel to normalno? Jel ima neki mobile blocker da se te reklame ne prikazuju? I kako je to dozvoljeno da se forsiraju gledanja reklama, mislim jel firma koja je kupila reklamu da se vrti snosi troskove sto im nezainteresirana publika gleda reklame?

Ako snosi, pa kako to onda funkcionira s njihove strane?

Ako netreba povezanost na net igrice, tad mpzes iskljucit wifi i mobilne podatke i nece biti reklama.

Ako imaš rootan mobitel onda probaj adaway (nisam siguran jel može blokirati i in app reklame, ali probaj), lucky patcher je prije mogao crackati aplikaciju i isključiti reklame, ako postoji i dalje, vjerujem da isto može to, jedino kaj je svaku aplikaciju posebno trebalo

AdFree blokira reklame unutar aplikacija. Naravno, mobitel mora biti rootan.

AdFree removes most ads in the browser and other apps. It does this by nullifying requests to known host names in the system hosts file.

da sam developer kako bih slatko zabranio ulaz vama sa adblockom … ijaoooo :smiley:

Izgleda da si se prvi toga sjetio jer svih ovih godina što koristim AdFree nitko me nije blokirao zbog toga.
Eto, ja jesam developer (za Android) i nije mi palo na pamet nekome onemogućiti korištenje neke aplikacije.

1 Like

pa kada bi svi ulazili sa adblockom, kako bi developer zaradio? pogotovo ako je app besplatan

1 Like

To mi je najace besplatan app onda hrpa reklama i normalno u igrama dava se neki free item ako pogledas video koja je normalno reklama. Stvarno previse. Svako par godina neke nove ideje izadu.

1 Like

Slažem se, besplatna aplikacija a onda svaka 2 levela reklama, više nije samo za neki free item reklama nego i svaka 2 levela, nekad i svaki level, a 90% reklama moraš do kraja pogledati, nekad pali da odeš na početni ekran i vratiš u aplikaciju, nekad ni to ne pomaže. Brzo odustanem i obrišem takvu aplikaciju, kak od toga developer zaradi, s obzirom da vjerujem da nisam jedini takav.

Meni nije jasno kako developer zaradi na tome da djeca gledaju njegove reklame i nikada ne kliknu ili klikcu bezveze ko moj klinac. A najgore je sto kupci reklama i dalje kupuju pa vjerojatnos e onda isplati sto im ti klinci koje uopce to sto klikcu ne zanima klikcu…

1 Like

možda ima oglašivača kojima uopšte nije u interesu da dobiju klikove ili da nešto prodaju online … možda imaju budžet određen samo za promociju a ne za direktnu prodaju … kao npr. dječije igračke, motorići, konjići, autići, trotineti itd. itd.

možda lidl promoviše igračke za djecu kroz android aplikacije/igre za djecu … i mali će roditelje navlačiti mama hajmo u lidl mama hajmo u lidl i eto :smiley: