Google: Rezultati slika za ? prije linkova na stranicu

Imam jednu dvojbu.
Rezultat pretraživanja za taj pojam rezultira prvo prikazivanjem slikama a to bi bila moja domena.
Ima li netko iskustva da li to utječe na posjetu? Domenu sam trazio dva tjedna jer namjeravam dosta novca i rada uloziti u taj projekt.

zavisi jel ljudi traže slike ili podatke… mada, nisam siguran da sam dobro shvatio pitanje

koliko sam ja primjetio kad google izlista slike on ih izlista najprije iz svoje baze thumbnail, tak da njemu ide i posjjeta i bandwith, a kasnije ako se nekome slika svidjela pa išao dalje na nju si ti dobio hit, ali ne na google analytics ili nabilo kojoj skripti već samo u apache logove, pa onda ako neki program parsira logove moglo bi se to dogodit da bude zabilježeno drukčije ne…
ps nisam ovo nikad provjeravao

Hmm, ako ti se stranica ne bavi isključivo tematikom vezanom uz slike onda pojavljivanje tvoje slike na prvom mjestu kog google imagesa ne utiče na rangiranje stranice. Čak ti se i broj hitova neće povečat bitno ako ti slika nije dobra u korelaciji sa traženim pojmom.

Još uvijek nisam siguran da sam dobro shvatio pitanje ;D

Jednostavno je, ali domena je već zakupljena i sajt radi. Dakle, onima koji nisu skužili odmah a trebat će im u budućnosti.
Ključna riječ u googleu prvo prikaže rezultate slika a potom stranice koji su povezane sa ključnom riječi. Ja se nadam da je prikaz slika prvi samo zato jer ne postoji domena sa tim nazivom.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja