Google ukida podršku za IE6 i Firefox 2

Google je najvio da će od 1. marta (ožujka) ukinuti podršku svoji Doc servisa ali i stranica za Internet Explorer 6 i Firefox 2 web browsere, i na taj načinnatjerati korisnike da preuzmu nove naprednije verzije tih aplikacija.

Takođe, preporuka je da se koriste Mozilla Firefox 3.0+, Internet Explorer 7.0+, Google Chrome 4.0+, i Safari 3.0+ web browseri, dok za Operu nije ništa rečeno. Od sredine prošle godine IE6 je izgubio podršku na Youtube video portalu. Najveći problem će imati velike IT kompanije čiji se sistemi vrte na IE6 web browseru, te ne postoji lagan način da se uradi nadogradnja.

Naravno, ovo ne znači da Google-ovi servisi i stranice neće raditi poslije 1. marta (ožujka), međutim, moguće je da će nastati problemi kad Google unaprijedi nešto u svojim aplikacijama.

itbaza

NAPOKON!!!
samo ne kužim što nisu i IE7 izbacili :))
a i to što nisu uvrstili Operu u ovo je malko bezobrazno prema Operi…

Nekako mi se čini da korisnici koji još uvijek koriste IE6 baš i neće biti teško pogođeni ovime. Na kraju krajeva, usudio bih se reći da ni ne znaju da Google nudi ostale usluge osim tražilice…

Eh, sad će mi past promet od onih zadrtih Amera s RentaCoder.com “My site doesn’t show correctly in IE6, I need a skilled web developer to fix my site.” :smiley:

Ali anyway. Fala bogu da smo se napokon riješili to čuda. Web će biti bolje mjesto bez toga.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja