Google WMT-nepravilnosti u radu

Vidio sam da je neki dan bilo riječi o stanovitim nepravilnostima u radu WMT-a. Ja, npr., već nekoliko dana imam problema sa Fetch as googlebot funkcionalnosti. Naime, na jednom sajtu mi prijavljuje da ne može pristupiti robots.txt datoteci koju ni nemam na sajtu, dok na drugom sajtu imam tu datoteku ali mi javlja istu grešku. Robots.txt datoteka je sasvim ok.

Meni se dešava to kada je stranica nova a kaže da je greška neka, ali nakon jedno tjedan do dva, sve normalno.

Sajt je star više od 2 godine :frowning:

Receno je na par mjesta, brijem da je i woot objavio na inču da se radi o tehničkim problemima na strani gugla.
Budući da podaci nisu up to date i da neki fale, onak reko bi da se radi primjerice o self destructu nekog broja servera. Kindof.

Inace, dalo se primjetit vec i dan ranije od sluzbene izjave iz gugla da se WMT podaci ne apdejtaju normalnim rasporedom. Kako radim dulje vrijeme na planu yebanja pande ili cega vec sto me napalo, pratim svaki dan tamo podake pa se velim dalo primjetit.

Vjerojatno ce kroz neko vrijeme restorat neki backup i sve ponovo slozit, sam je pitanje jel ce to bit par dana ili tjedana.

bas sam gledao, kod mene nikakvih problema, cak iznenadujuce brzo registrirao nove BL

Evo meni ubilo dva linka iz G indexa bez upozorenja. Sad mi više ništa nije jasno :frowning:

Kod mene broj linkova sa 8000 spao na 23 :slight_smile: Nesto se tu dobro zeznulo :slight_smile:

Imam pitanje oko Google WMT… Imam problem što mi Google WMT izbacuje greške u indexiranju i još mi to svaki dan raste… To su linkovi koji ne postoje u stvari… Kako da ih maknem…? Dok sam radio stranicu instalirao sam više SEO komponenti ( u Joomli ) i deinstalirao pa mi je google pokupio te linkove od njih kojih sada više nemam… što mi je činiti… Ima li to uopće kakvog utjecaja na pretraživanje… ?


Copyright © 2022 WM Forum - AboutContact