GoToNative nova nativna oglasna mreža

GoToNative

www. gotonative . com

je nova nativna oglasna mreža za širi region Balkana i CE (Crna Gora, Hrvatska, BiH, Srbija, Slovenija, Mađarska, Makedonija, Rumunija, Bugarska,Grčka,Poljska, Slovačka, Češka)

Ukoliko imate sajt, blog, forum, webportal… i želite zaraditi registrujte se kao partner GTN platforme. Registracija je kratka forma, bez ikakvih posebnih zahteva po pitanju posećenosti vašeg web mesta, a sve zbog trenutne potrebe da zainteresujemo što više potencijalnih webmastera sa ovog područja i želje za dugoročnijom saradnjom.

GTN vam nudi kao webmasteru da zaradite i do 80% od prihoda kojeg ostvari od klikova sa vašeg sajta.

Minimalni iznos isplata webmasterima ( “objavljivači” / “publishers” ) je svega $25 a isplate su jednom sedmično. Osim standardnih modela isplate (PayPal, Crypto, uplata na račun) moguće je dogovoriti i druge načine na koji biste dobili svoj novac ukoliko prilike dopuštaju naravno.

Za oglašivače minimalna dopuna je $50, a uz prvu dopunu dobija se i bonus $25. Tako da sa prvom dopunom od $50 oglašivač na raspolaganju ima $75.

Tematike sajtova koji su poželjni su zabava, muzika, kuhanje, hobi, sport, vijesti, ženske teme, zdravlje, lijepota i njega i slično.

U sistemu imamo oglašivače kojima je potreban traffic sa pomenutih područja. Ukoliko je vaš fokus na tim regionima postanite GTN publisher.

Kao publisher ( “webmaster”) možete imati više sajtova sa istim nalogom, kreirati više blokova reklama, podesiti svaki blok prema broju oglasa, boji pozadine, fontu itd… kako bi se Nativni GTN oglasi što prirodnije uklopili u postojeći format i izgled vašeg sajta. Naravno, Ad Blocks su responsive i sami se prilagođavaju ekranu posetioca kako bi se uvek lijepo prikazali vašim posetiocima. U nalogu vidite i sve statistike uz ostvarenu zaradu u realnom vremenu.

Registracija je naravno besplatna. Isprobajte GTN verujemo da ćete biti zadovoljni sa nama.

Powered by Astra WordPress Theme

kako nakon ovoga da itko povjeruje da ste vi ozbiljni i da plaćate više/i/ili jednako jao slični vama?

pustite šuplje priče, pričajte o CPC !!! pa da tu vidimo…

nakon monadpluga svi udarili u to ima vas ko _____ poslije kiše.

1 Like

Poštovani, hvala vam na komentaru, da, front page bi trebao biti mnogo bolji, i naš dizajnerski tim radi na tome. Hteli smo samo prikazati kakakav god front page, jer imamo platežne Advertisere koji žele da vide traffic od publsihera, s obzirom da se cela priča sa pokretanjem malo da tako kažemo već razvukla na 6 meseci i duže, i Astra je poslužila. No razumem u potpunosti vašu primedbu i šta želite da kažete, i kao što rekoh ubrzo će biti postavljen novi.

Cene klika imate na našem FAQs no u svakom slučaju smatramo da je na kraju ono što je završilo u džepu publihera najbitnije, na ekranu uvek može pisati svašta.

prosvijetlite me. i to je zbacano pa ne mogu pronaći.

evo da te prosvetlim umesto njih brži sam :joy:GoToNative preporučene cene klika – Go To Native

1 Like

Hvala! Samo imajte u vidu još i sledeće… Voljni smo davati i do 80% publisherima a takođe i bonus na ostvarenu sumu, te trajni bump % ukoliko uvidimo da publisher ima traffic koji konvertira. A to pratimo na više načina, tracking svakog klika uz konverzije naših advertisera, black list i.e. ukoliko vas vremenom previše advertisera doda na black list znači da se nešto ne uklapa - možda trebate drugačije da razmestite naše reklame, možda da probate sa sajtom drugačije tematike itd. Opet ako je obratno znači da ste zaslužili bonus ili bump %.

Naša želja je da kreiramo sučelje isplativo svima. Za svaki savet i konsultaciju stojimo na raspolaganju, kako oglašivačima tako i objavljivačima kako bi na kraju svi bili zadoljni.

Model je svakako % ( Rev Share )

Molim vas stavite ovde svoja pitanja ali ću ubuduće moći da sumarno odgovaram jednom sedmično u skladu sa pravilima Foruma kako ne bi ispalo da stalno bump-ujem ovu temu. Dok na privatne poruke ovde mogu odgovoriti u najkraćem roku.

U danasnje vrijeme svi se zele bavit ovim poslom i lete za tim, kupovinom trafike jeftino i prodavanjem je skuplje za strane drzave…To sto ste pozurili da lanirate sajt i da pocnete sa globalnom forumskom promocijom, valjda znate, da najpametnije bi bilo, da ako se tako “profesionalno” predstavljate, da prvo izgled (landingpage) da t malo bolje se uradi. Gledajuci prema ovome sto sada ste napravili, iskreno (bez uvrijede), dijete od 12 godina bi bolje slozilo i dizajniralo. Velike slike pa onda raspored itd, iskreno, katastrofa i jos linkovi…Ja bi zatvorio ovaj sajt dok ne dodje taj “novi” dizajn, pa onda poceo sa promociom na forumima ozbiljnim kao sto je ovaj.

Siromasan i klasican nacin da se izvuce iz uvidni gresaka i neprofesionalnosti i izvuce…Sretno vam bilo…

Daj molim te plati nekome ko je pismen i neka sastavi faq.

Povećaće… :joy::joy::joy:

Ajd ako neko ima kakav manji site ili blog da testiramo :smiley: sve djeluje da se neko zahebava

1 Like

dajem si za pravo (a mogu i pojasniti zašto) da kažem slijedeće:

vi i vama slični koji ste se nakotili ko _____ poslije kiše treba zakonom zabraniti djelovanje. Uništavate “područje balkana” koje nikad neće doći do zapadnih postignuća zbog takvih kao što ste vi.

2 Likeova

Da definitivno bi posle kise ovih silnih novajlija trebalo napraviti i testno reklamirati na nekom bezveznom sajtu, koji je nevazan za seo i ostalo pa proveriti i kako placaju i kakve reklame nude pa ovde napisati iskustvo.
Licno se ne bi usudio staviti reklame od ovih silnih novajlija na neki svoj jaci sajt, zbog reputacije samog sajta i gubljenja pozicija i posetioca.

Offopic: ali hrvatska ekavica djeluje tako neobicno :slight_smile:.

Jos jedan offtopic evo google translate i sledece - slijedece…

Hvala! Samo imajte na umu sljedeće… Spremni smo dati do 80% izdavačima, kao i bonus na zarađeni iznos, te stalni porast ako vidimo da izdavač ima promet koji se pretvara. A mi to pratimo na nekoliko načina, pratimo svaki klik s konverzijama naših oglašivača, crne liste tj. ako vas previše oglašivača s vremenom doda na crnu listu, to znači da vam nešto ne odgovara – možda trebate drugačije postaviti naše oglase, možda probati drugu temu na stranici itd. Opet, ako je suprotno istina, to znači da zaslužujete bonus ili bump%.

 Želja nam je stvoriti sučelje koje koristi svima. Za svaki savjet i konzultaciju stojimo na raspolaganju i oglašivačima i izdavačima, kako bi na kraju svi bili zadovoljni.

Pazi…možda da udovolje hrvatima i srbima a boga mi i bošnjacima . To je varijanta “starog” srpsko-hrvatskog ili ti hrvatsko-srpkog jezika :grinning:

1 Like

Ima i toga ali bolje da je platio 100e nekome da lepo ispise tekst na vise jezika.
Mene iskreno isto muci ta cinjenica jer pisem vecinom na srpskom na sajtovima koji su mi za balkansko trziste a hteo bi na vise jezika, mada opet imam posete iz celog balkana ali verovatno kada bi mi sajt bio multinacionalnog jezika mozda bi bilo vise posjeta.
Ovaj forum je mutinacionalan i dobro funkcionise.

Aj ne zezaj sta fali Temi, meni bas ok. :innocent: mora da si ustao na lijevu nogu. Bas sam pogledala, jednostavno za pregledat, nije pretrpano da ne znas gdje ces pogledat. Pustite djecu da rade, sta ih napadate odma :innocent:

Ova je tema automatski zatvorena 365 dana nakon zadnjeg odgovora. Novi odgovori više nisu dopušteni.