Greska povezivanje web adrese na google adsense

Pozz 2 puta sam slao prijavu za adsense za odobrenje web stranice ali dva puta sam odbijen,vjerovatno mojom greskom jer sam novi u tome pa sam preko uputa ubacivao sve,da li mi koze neko reci povezao sam sada preko SiteKit link i opet cekam 7 dana,a dva puta sam odbijen to je mjesec dana vec,posto vidim da ste svi ovdje proff pa ako mi koze neko pomoci bio bi unaprijed zahvalan
Pozz

  • Predmet popisa

Aj prvo smisli šta da pitaš nas jer ja ovde ništa nisam pohvatao :thinking:

Kontam da nije dobro ubacio adsens kod na sajt. U head treba ići skripta, ili ona druga dva načina verifikacije, sa ads.txt i meta, koja opet ide u head

1 Like

Sta pise razlog odbijanja?

Uslikaj poruku koju dobijes u adsensu upravljackoj ploci gdje pise razlog odbijanja

Mislim da nisam dobro postavio pitanje…
Da li je ovo uredu?

To je faza kroz koju svi prokazimo, kontam ako si došao do ovdje da si uspješno potvrdio sajt, sada Google pregledava. Kasnije dodaš u root sajta na serveru ads.txt i to je to, naravno ako te odobre.

Eh super hvala puno,znaci mora proci to par dana ili 2-4 sedmice

Sve zavisi nekome odobre (stari nalozi/računi) za dva dana nekome do 15-ak dana.
Uglavnom srećno sa adsens oglasima i da ti potraju!:grinning:

Ja imam stari nalog od 2017. prije dva dana sam dodao novi sajt, i sada čekam da vidim koliko će im trebati da pregledaju.

Ja napisah za dva dana mada za stare može malo duže .Meni lično odobrili su novi sajt za 2 dana .Adsense star 16 godina

1 Like

Ne znam pocetnik sam,sajt mi je star 2 mjeseca da li ima neka bolja opcija od adsensa,citao sam malo ovdje po forumu ali ako ima nesto bolje naravno znacilo bi mi da mi malo objasnite

Pa ima dosta mreža (kako si i sam mogao pročitati ovde na forumu) sve zavisi šta tebi i naravno sajtu najviše odgovara.Nekome više odgovara da drži oglase poput adnative, nekome adform, Mgid ,Ezoc, a nekome adsense.

Za početak uzmeš adsense i još neku jednu mrežu po tvom nekom mišljenju da bi ti mogla doneti neku zaradu uz adssense (a i ne moraš, sve je lična stvar). Ako ne ide ta neka tamo izabrana mreža menjaš stavljaš drugu.

Ovde na forumu uvek možeš dobiti dobar i profi odgovor brzo i lepo objašnjeno to jest pomoć.Uvek će se neko naći da ti pomogne :grinning:

1 Like

Pa evo bas ubacio sam adnative i cekam adsense odobrenje ali mislim da ce sada proci jer nisam ukljucio automaske oglase…
Sto se tice foruma bas bas sam izlistao sve i moze se pronaci sve sto je potrebno
Stranica je tipa vijesti crna hronika itd itd
Bas vam hvala ekspresni su odgovori

Zanima me samo jos jedna stvar da li treba da li treba ovdje da pise ovo Not Found ili tako stoji do odobrenja stranice

Ako si dobro ubacio ads.txt fajlna server google adsense robot kada bude ti obilazio sajt za par dana ili sati naće taj fajl i obeležiće ga kao “ovlašćeno” (“authorized”)

1 Like

@Wooz to mozes lako proveriti na www.imesajta.com/ads.txt

2 Likeova

Ti si napisao da si dva puta odbijen,to nam treba sta pise kao razlog pa da vidimo jesi li ispravio sta traze i gde je greska.
To ima u mejlu.

Ovu temu gugl bas i ne voli.