Greška pri snimanju izmjena

Ažuriram proizvode u webshopu…nekih 5000 ih ima, podjeljeni su u kategorije i sve ok osim za jednu cijelu kategoriju, to je nekih 120 proizvoda…
Ako idem na Uredi, izmijenim i stisnem Ažuriraj pojavi se prazna bijela stranica, a ako idem na Brzo uredi onda nakon ažuriranja piše Greška pri snimanju izmjena .
Pošto se to dešava samo u toj kategoriji, probala sam izbrisati tu glavnu kategorije i njene podkategorije i ne mogu ih izbrisati. Ne mogu izbrisati ni te proizvode, ni duplicirati ih. :sweat:

Zna li netko neko drugo rješenje osim da te proizvode unosim od početka?

Nisi naveo o kojem CMSu se radi, ili je custom skripta?

Možda nešto u inicijalnom snimanju kategorija.

Naime imao sam slučaj kada je dućan se selio sa jednog na drugi server, i problem su bile par kategorija koje je klijent unio ime sa kvačicama na čćš itd…

nakon prijenosa, te kategorije nisu bile dostupne. CMS je radio, ali one su upravo to bacale bijeli ekran.

No lako se vidjelo kada se omogućio debug mod, pregledao error log i slično…

Nemoj sve iz početka ako ima puno.
Ipak u bazi imaš spremljeno vjerovatno što treba.
Pa dohvati to u neki CSV pa onda importiraj u novu.
AKo imaš par stavaka onda ručno. Ali ako ti je par stotina onda mislim da bi ti bilo brže putem baze ili nekog uvoza izvoza ako će raditi za tu kategoriju.

Navela :wink:

Riješeno je.

Skinula sam novi web preglednik i tamo je bilo i onih dupliciranih i izbrisani su bili u smeću (ono što mi se prije nije htjelo prikazati) i u njemu sam mogla barem brisati, pa sam obrisala kategoriju i sad se da mijenjati.

Ali da, problem je očito bio što je kategorija imala u nazivu dijakritičke znakove. A pošto se prije nekih dva-tri tjedna wordpress ‘potukao’ s ažiriranjem plugina i nije radilo ništ, pa smo morali raditi backup i vraćati sve ponovo.

Uglavnom, za sad sve radi normalno, ne treba ništa ponovo unašati. Hvala.