Hajde da naplatimo nesto od Dodika :)

EVL je dva puta isplatio po 5,000 svim igračima koji su učestvovali u tom bingo krugu. Greška se nije desila i ta dva puta smo pustili “mi” taj novac, čisto da pokažemo narodu da možemo da odradimo to. (dokaz gore).

Uskoro i treći put će se desiti, ali ovaj put idu koordinirane isplate. Ako želite da budete i vi dio toga, javite se na TG - panda_kcash.

Detalji:

• isplate ovaj put će biti maksimalne po tiketu: 20,000 KM

• desiće se početkom septembra

• umjesto isplate svima, određene akcije po igri će biti “preduzete” kako biste bili u mogućnosti da vaš tiket bude dobitni (tipa određeni brojevi, odigravanje određenog sistema-boje itd). nije nemoguće da ćete sami uspjeti da taj “sistem” odigrate te dobijete, ali to će biti isto lutrija: jer datum i vrijeme sad nećemo objaviti

• oni koji budu učestvovali ovaj put imaće priliku da učestvuju i 4 i 5. put

Čemu ovo? Entitet RS je odlučio da lopovija od naroda legalno, pa smo i bi odlučili da vratimo onome kome pripada - narodu. Pored EVL planiramo koordinisane dobitke i u drugoj “državnoj” kockarnici, ali to je za sada u pripremi.

Informacije o prethodna dva puta: EVL je isplatio oba puta dobitke nakon par dana i odlaskom u EVL u Banja Luku na tekuće račune, jer zakonom su dužni da isplate (nakon situacije sa Mozzartom).

foto3

Nista ja ovo nisam skontao o cemu je rijec?

neko pogledao https://www.imdb.com/title/tt8323668/ pa se naložio :smiley:

Ne znam ovaj je na forumu uvijek ozbiljan bio, odakle ovo sto objavi ko cemu ga znati…

nisam se naložio samo sam htio da podijelim sa ljudima kako besplatno da dobiju novac na bingu bez rizika. EVL je klepljen ima 3 godine i dalje im je isti sigurnosni propust dostupan, do sada smo puštali nasumično po 5 milja (članak na avazu je “Haos u lutriji RS: Aparati greškom isplatili stotine dobitaka”) ko nije vidio.

Pa jel bilo ovo sto si govorio vec septembar na odmaku…

Nije jos, sledeca tura za 4-5 dana.

eto ga, proslo jos po cener bacen danas na 24 lokacije :slight_smile:

1 Like

Bravo ako je stvarno tako👍