Hakiran website, kineska slova se pojavljuju... Pomoć?

Ljudi trebam pomoć… Sajt mi je do prije par dana radio sve normalno međutim sad je hakiran i samo neka kineska slova se pojavljuje i uglavnom od sajta ništa. Sajt je star više od godinu dana i to mi je hobby sajt koji mi je jako drag a i nešto je u njega uloženo nije bog zna što ali eto…
Kako da ga vratim?

klasican deface. Imas backup, restoraj i updejtaj sve plugine, skripte, teme sta ti ja znam sto sve ne.

I mjenjaj host pod hitno. Slobodno napšises gdje je hostano pa da drugi znaju izbjegavat taj host.

Onesposobljeno mi je da uopće uđem u WP admin… trenutno sam na poslu pa nemogu ništa… Šta da radim i onog hosting panela da sve obrišem pa da onda ponovno hostam i sve to pa onda backup ili? jel ima načina kako da se uđe u wp admin?

Hrvatski hosting… njih sam koristion godinama i dosad nije bilo nekih problema međutim sad u zadnje vrijeme su užasni…
Koji ti hosting koristiš? neke preporuke?

Ja koristim digitalocrean custom server. A moras uci u ftp, pa vratiti backup fileove. Najbolje bi bilo da sve obrises pa nanovo. Ali haker ce se vratiti. To radi automatski haker sto je prilicno zalosno… Jer on ne trosi vrijeme, trosis ga samo ti na popravke. Zato najbolje sve updejtat i stavit na drugi hosting. Ili ako bas nemas para onda restoraj sve na novo i brzo updejtaj sve sto je na njemu. Uzmi krunicu i moli. Ako ode opet kvragu reportaj tog hosta i trazi refund, pa mora biti neki zakon da te stiti…

Jel koristiš ovaj hosting? https://www.digitalocean.com

Znači protiv ovog nema lijeka? Probat ću s updejtima i sve nanovo pa ćemo vidjeti… to je prvi puta u više od godine dana da se to dogodilo… svakako ću naći bolji hosting… obzirom da sam nedavno produzio trajanje vidjet cu sta sta cu s njima… Taman sam 2 dana čitao o amz aff ovdje na forumu i spremao se početi s time i sad me ovo malo obeshrabrilo zbog toga sto nebi volio da mi se to dogodi s aff siteom. Jesi li imao kad slična iskustva s napadom na aff stranice? Kako spriječiti tj umanjiti šanse za takve napade?

Jel moguće da je propust u nekim besplatnim pluginima?

Propust je moguc svugdje:
Plugin
Tema
Shared Hosting
Sam Wordpress ako je stara verzija

Da koristim digitalocean NGINX + php5-fpm

Za vikend cu to definitivno morati rješiti… Vidio sam u ostalim postovima da radis keyword research… Reci mi koji alat koristiš za to? Može neka free i paid opcija?

Da nije terrakom? Meni se to dešava zadnja dva tjedna.
Napravih malu skriptu koja čisti datoteke od tog malware-a (.htaccess, .php i .js datoteke zahvati to smeće) obzirom imam preko 50 malih stranica na tom hostu pa ručno nije imalo smisla. Međutim, iako zaključam datoteke da se ne može pisati po njima, svejedno se ponovno “zaraze” nakon par dana (nakon puštanja skripte i nakon provjere datoteke su očišćene od smeća)

Koristim svasta. Traffic Travis, Ahrefs keywordrevealer, spykeywords, sta ti ja znam koje sve nepostoje i neka custom rjesenja koja sam sam sklepao.

No najednostavniji mi je steal competition keywords sa ahrefsom…

Imas traffic travis free verziju.