Ekipa evo jedna oglas i od mene. Ne znam hoće li biti zainteresiranih ali evo, već radim s jednim s foruma, pa da malo proširim uslugu.
Nudim uslugu HARO linkbuildinga, radim po principu da se ne plaća ništa unaprijed dok ne dobijete link.
Cijene možemo dogovoriti na dva načina:
1. način
- $50 za nofollow link
- $100 za dofollow link
2. način
- $175 za dofollow link
- nofollow linkovi besplatni
U oba slučaja, ukoliko bude link sa stranice kojoj je Domain Authority (AHREFS) manji od 40, taj link je besplatan.
Plaćanje putem PayPal.
Do sada sam uspio dobiti linkove sa sljedećih stranica:
- Welp Magazine (59)
- Bustle (89)
- Fupping (61)
- HowStuffWorks (90)
- Goodfirms (85)
- SheFinds (73)
- AOL (91)
- Lifewire (90)
- Progressive (85)
- GoBankingRates (82)
- itd…
Većina linkova bude na ime vaše stranice, a nekada i na vaše ime. Znači, nema linkova sa target anchorom.
Inače ne radim ništa pretjerano brzo, tako da ne mogu dogovoriti npr. da ću vam napraviti 10 linkova za mjesec dana. Ovisi koliko imam vremena, nekad bude 2-3 linka mjesečno, nekad manje. U zadnje vrijeme sam slabije radio jer radim SEO za jednog klijenta iz USA, ali želim to prestati raditi da se mogu više posvetiti HARO-u i svojim sajtovima kojima treba malo ljubavi haha.
Mogu primiti 1-2 klijenta za početak, jer jednog već imam. Još uvijek sve učim, pa ne smijem niti pretjerati.
Tako da eto, ako ima tko zainteresiran, slobodno šaljite poruke.
p.s. inače najviše query-a ima za tech, lifestyle, relationships, business, gardening, health (to je malo teže dobiti link). Ali mogu i ostali sajtovi, za svoj sajt o autima sam skupio par dobrih linkova.