Pa ja drzim web sa 19k+ na obicnom cloud hostingu i nikakvih problema nemam. Koristim custom CMS rijesenje. HR datacentar jer su mi 95% posjete iz Hrvatske.
Koristim Wordpress. Znamo kako to ide s WP-om.
Btw, koristio sam shared koji je bez problema izdržavao po 200-300 istovremenih usera na sajtu i po 20K mjesečno ali bi htio nešto što garantirano može handlati povećani broj usera.
Još uvijek tražim nešto od top 3-4 hostinga po omjeru cijene i kvalitete/HW za EU. Znači ne tražim najjeftinije i najbolje.
Ne bi koristio neke alternative s niskim cijenama.
Pogledao a2 ali stvarno cijepaju s cijenema. Pogotovo me smeta što daju popust na godinu dana ali mi se čini da je to samo one time. Piše promotion, a ne recurring discount. Ne volim te koji muljaju.
Ima li Hetzner na managed VPS-u Litespeed i kakav je taj njihov panel
Teoretski može i neki dobar shared hosting ali nekako preferiram vlastite resurse, a ne da netko ubije server.
@flex nije pitanje da li će raditi već koliko dobro i pouzdano će raditi
Volio bi koristiti neki unmanaged ali trenutno nemam vremena učiti i baviti se s tim
Probaj sa knownsrv.com imaju odličan i brz support, mozes pisati i na nasem jeziku. Ja ih koristim 5+ godina. Prvo sam imao shared hosting, pa VPS i sada dedi.
Probaj
Cloud VPS je ono što mi odgovara. Vidio sam u dosta tema da ih se spominje kao puzdane.
S obzirom da ih koristiš imam par pitanja ako možeš odgovoriti
Može li se lako mjenjati konfiguraciju?
Vidim da na stranici piše da se uvijek može mjenjati up&down ali me zanima u praksi da li radi.
Imam neke sezonske stvari pa bi na 2-3 mjeseca dodavao CPU ako bi bilo potrebe
Kakvi su im ti besplatni control paneli? Može li se i njih uključuvati po potrebi.
Generalno ne bi plaćao cPanel bez potrebe. Baš je dosta novaca.
Hvala za preporuku Contaba i WordOps. Izgleda zanimljivo ali ne bi se trenutno upuštao u to.
Možda uzmem testno za neki manje bitan sajt. Vidim da već za dodavanje više WP instalacija na jedan server treba pratiti upute.