HITNO | Potrebna tema za sajt vezan za turizam

Dobar dan svima htio bih pokrenuti jedan običan sajt turisticki vezan za jedan grad hrvatske pa sada nikako ne mogu naci neku temu da mi odgovara :frowning:
Znaci bitno je da ima dva sidebara i da mogu tamo svašta da stavljam banere videje slike itd sta mi god patne na pamet.
Najrade bih wordpress temu i ako znate neku besplatnu bilo bi jako super.
Hvala svima

Hueman mozda ti odgovora ?

Mislim da ako znas napravit sajt da znas i googlat,pa prema tome mozes potrazit i sam. Ima na tisuce tema.

@zdenga dobra je za pocetak nije losa hvala buraz :smile:
@drmrgood koji je tvoj problem stvarno?To što ima previše tema covjek se ne moze odluciti i bolje da sam ovdje 2 minute potrosio da napisem ovo i zdenga mi dao temu nego da surfam satima dok ne nadem nesto.
Hvala

Meni trenutno najbolja besplatna, RWD, 3 column WP tema
http://www.acosmin.com/theme/justwrite/

Ovaj nije loša ali ona meni više odgovara :slight_smile:

Moj problem je taj sto se i na ovom a i na drugim forumima vrlo cesto javljaju ljudi koji ili ne znaju, ili im se ne da googlat. A takve ljude bas ne volim.

Tko kaze da ja nisam googla?Šta mislis kako sam nasao ovaj forum pao s neba?
Jednostavno vec kada postoji forum zašto ne pitati javno neke stvari umjesto da bez veze lutam googlom?

Meni se Hueman uopšte ne sviđa ali to je stvar ukusa. Naprimer ukoliko planiraš nešto kao mali news portal za taj tvoj grad ili mesto ja bi ti preporučio temu ColorMag (http://demo.themegrill.com/colormag/), ukoliko želiš nešto jednostavnije tipa ovo http://demo.mythemeshop.com/great/ ( koristim je na mom ličnom blogu, jako je brza i jednostavna… možda previše jednostavna za tvoju namenu ), http://demo.wpzoom.com/?theme=meeta ova ti je lepa jer u header možeš postaviti sliku svog mesta i to će sve lepo izgledati, i možda najbolja za tvoju potrebu https://colorlib.com/wp/themes/travelify/

P.S kada ubacuješ teme, uvek spremi 10ak članaka kako bi imao lep rezime cele teme i kako će to da izgleda, utroši sat vremena na podešavanje teme jer kada je instaliraš onako klot izgleda sran**e a kasnije kada je urediš možeš se oduševiti.

P.S2 ukoliko želiš premium teme poseti wplocker ima lepih tema koje su stare i za koje niko neće da te cima za licence ( tipa neka kao RoVeR ) a i ne postoji maliciozni kod…

Ove su sve sa jednim sidebar-om a on traži sa dva. Sa lijevim i desnim.

http://maddisondesigns.com/2010/03/how-to-add-multiple-widget-sidebars-to-your-wordpress-blog/ :smiley:

To onda mijenja cijelu priču, izgled i funkcionalnost.
Treba prekrojiti da cijeli layout funkcionira kao responsive.
To već treba znati napraviti.

Slažem se ali sam sa razlogom stavio ove teme, možda mu neka zadovolji potrebe i bez dva sidebara… Eto sa 2 sidebara probaj temu Bloggr :smiley:

Kako god hvala @dimi3je posluzice i te tvoje teme na nekom sajtu

Ovaj Colorlib. ima predobre free teme (Sparkling, Dazzling, Travelify).

VI ste ludji od njega. Pa nek si covjek sam trazi teme, od svake postoji i online demo pa ce on najbolje znati sta mu pase. Ovako mu vi trazite a uopce nemate pojma sto on treba i sto on ocekuje, i sto je njemu dobra tema. Svasta…

Ja uopšte nisam traziio prva koja mi je pala na pamet i koju sam ja koristio rekao sam Hueman . Tako da me nista nije koštalo niti sam vremmena izgubio :smiley:

Pozdrav
Meni bi trebala pomoc oko nekog templeta za iznajmljivanje apartmana…prilagodjenog za mobitele i da u sebi ima kalendar bukiranja…surfam vec dva dana za taj podatak a nemogu ga nac…

Hvala unaprijed

TourOperator, ostalo potrazite na netu, ima na sajtovima kojima se ime ne izgovara :smiley:

Hvala i na ovome…ako im se ime ne izgovara javno…mozda moze privatno evo mail [email protected]…hvala unaprijed :slight_smile: