Hitno trebam pomoć! Swf file ne radi u firefoxu

Kako sam naslov teme kaže, ne prikazuje mi se flash video u Firefoxu.
Sve radi super u IE,Chrome i Operi.Moram napomenuti da mi lokalno radi i u Firefoxu.
Da il trebam nešto podesiti na serveru?
Uglavnom, evo vam link, pa ako nije problem da otvorite s Firefoxom, i kliknete na Play Now, tada bi video trebao startati.
http://www.freepokemon.net

Pokemoniiii!

Ista stvar u Chromu i FFu:

Notice: The website domain you tried to visit is not recognized

It looks like you are visiting a website with an unrecognized domain. If you want to view the content of the unrecognized website you will need to access the website through its authorized domain. This message will go away once you visit through the authorized domain.

Other ways to access the website:

Please ensure the inbound link you followed is correct and not provided through a proxy, translation or other masking service.
Please advise the owner of the website that the inbound link is not recognized so they can correct any problems.

Ta poruka je ok, tu se treba otvoriti LeadBolt content locker(nakon 10 sekundi videa), koji još nije implementiran.
Nego reci mi vidiš li video od Pokemona?

Meni isto ne rade pokemoni. Kliknem na play i onda samo bijeli ekran, nakon par sekundi redirekta na ovaj gore error.

Google Chrome zadna verzija.

Ja vidim firefoxu (pozadina ako na to misliš i plutajući baner)

Ovo je totalna ludost, meni isto sad ne radi Chrome, do prije jeadn sat radio.
Sad radi jedino u IE, ne možeš vjerovati!!

Radi mi svugdje, probaj počistiti kolačiče možda zbog toga…

Ti vidiš Pokemon video i čuješ glazbu? Ili samo vidiš bijelu pozadinu?

Zadnja verzija firefoxa - ne radi
Zadnja verzija opere - ne radi
IE 9 - radi

http://www.slike.com/?v=Ajhr9.jpg

Al ne čujem glazbu

EDIT:
Aha sad sam skužio, vidim bjelu pozadinu :slight_smile:

Sad mi ne radi niti u IE

Pa vidiš da je ovo totalna ludost.Do prije sat je fino radilo Opera, Chrome i IE.
Sada ne radi ništa, btw ja ništa ne mijenjam na stranici…

Ne kužim stvarno, žao mi je ali ne razumijem se dovoljno u te stvari.

Izgleda da je problem bio u veličini swf-a, stavio sam jedan manji i sve radi ok.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja