Honorarni posao - Marketing

Evo dijelim post - za freelancere i ako kome treba dodatna zarada:

u ime mreže portala naše grupacije tražimo iskusnog voditelja prodaje oglasnog prostora za honorarni posao. Isključivo osobe s iskustvom u navedenim poslovima.

Minimalni uvjeti

Iskustvo u radu - marketing odjel ili prethodni rad na srodnim poslovima kod konkurenata

Poznavanje tematike - Prodaja medijskog prostora (prodaja oglasnog web prostora)

Media Buying kontakti oglašivača ili agencija za zakup medijskog prostora su također jedan od neophodnih uvjeta za uspješno obavljanje posla.

Očekivanja:

Honorarni posao

Rad na proviziju čak i do 50%!

KAKO SE PRIJAVITI:

Vaš C.V. poslati na [email protected]. Nažalost, situacija je takva da ćemo razmotriti samo prijave kandidata koji ispunjavaju uvjete i poznaju tematiku

A vi ste ko? Zar ne bi trebali prvo da se predstavite?

2 Likeova

Po mailu valjda ovi… https://naronanews.com/impressum/
Tvrtka postoji, ali promasili su djelatnost
https://www.fininfo.hr/Poduzece/Pregled/naronanews/Detaljno/772322

Od 2 usera na sajtu, 1 je urednistvo, 2 neka a.d koja se ne pojavljuje pod impressum.

Ukratko, sretno!

@RazenL ovo pod djelatnosti ne mislim da su promasili…jer uvijek postoje rupe u zakonu i ovo pod publikacije moze da ide informativni portal no ipak i ja bih preporučio da odrade nadopunu djelatnosti (kod nas u BiH je zaduzen ured za statistiku)

@Sales_Department kao sto kaze kolega @Jeronimo034 dobro bi bilo da se bolje predstavite jer ne samo da cete tako objasniti dosta stvari vec tako stvarate bolji dojam o sebi.

Također vaš portal ima puno potencijala (jer znam šta je narona posto smo si prakticki susjedi) posto sam trenutno bio na vasoj stranici za pocetak bih vam savjetovao da nadjete dobrog knjigovođu jer u Hr ima dosta natječaja pa biste preko knjigovođe (naravno podrazumjeva se da ima iskustva s tenderima i eu fondovima) lakse mogli poslovati i tako sami rijesili pitanje marketinga.
Npr. Počevši od grada Metkovića, raznih udruga u gradu ili okolici…

I fino bi bilo da smislite poseban cjenik usluga za lokalne poduzetnike na mjesečnom nivou vezano za banere i objave članaka kako bi ih lakse privukli.

Malo bolje urediti portal (temu) jer par stvari treba ukloniti i/ili doraditi, bazirati se najvise na vjesti iz grada i okolice (kako bi privukli ciljanu publiku), zatim u drugom planu da su vam vjesti iz vase zupanije a u trecem planu da su novosti iz HR iskljucivo koje se i na vase podrucje odnose druge vjesti da ne spominjete…to spominjem iskljucivo radi imena vase domene!

I tek onda nakon sto to odradite (ako sve dobro uspije nadate se da će i oglasni prostor biti dovoljno popunjen) tek onda razmislite o prosirenju poslovanja i treba li vam zapravo itko drugi zaduzen za marketing.

Naravno puno sreće i uspjeha Vam želim :slight_smile:

1 Like