Honorarni posao; prijepisi, pisanje članaka, obrada slikaÂ…

Pozdrav,

Zaintresirana sam za honorarni posao tipa prijepisa, unosa i ažuriranja podataka, obrade tekstova i slika, pisanja članaka i sl., kako svakodnevni tako i bar povremeni angažman, bilo što!
Pišem članke razne tematike (moda, zdravlje, ljepota, kuća, vrt, biljke, priroda, ljubav, interijeri, kulinarstvo….), brzo, povoljno i kvalitetno, poštujem dogovorene rokove.
Vrlo dobro poznajem hrvatski jezik i pravopis, marljiva sam, odgovorna, spremna na angažman od 0-24 h ukoliko rokovi tako zahtijevaju.
Cijena po dogovoru.

Unaprijed hvala!

Bump!

Do sada ostvarene dvije suradnje :slight_smile:

Još uvijek aktivno!

Ostvarena još jedna dugoročna suradnja vezana za pisanje članaka. :slight_smile:

I dalje aktivno.

Pozz
Uz dvije dugoročne suradnje još uvijek imam dovoljno vremena za poneki angažman. :slight_smile:

Pozdrav,

I dalje sam otvorena za usluge pisanja članaka, obrade i unosa podataka, lektoriranja teksta, osmišljavanja sadržaja i sl.
Svakoj suradnji pristupam pošteno, odgovorno, obavezno u skladu sa dogovorom i bez nepotrebnog kompliciranja, što naravno očekujem i od druge strane :slight_smile:
Sve ostale informacije na pm.

Dali pises I na engleskom?

Iako sam za stalne klijente prema potrebi pisala i prevodila neke članke i na engleski ipak se radije zadržavam na člancima na hrvatskom jeziku.

Posaljite mi okvirne cjene na PM za sve usluge koje nudite. trenutno sam u fazi razmjestanja stranica, ali u skoroj buducnosti mozda cu trebat nekog suradnika…

Poslano na pm :slight_smile:

javi mi se na privatno

Pozdrav, možete li mi poslati cijene na pm svih vaših usluga, također imao bi potrebe za prevošenjem članaka sa ENG na HR, moze na [email protected]

Zahvaljujem na interesu, poslala sam Vam mail :slight_smile: