Ali prije toga mislim da bi trebao dobiti mail za taj kredit.
My Account → Payments → In-Store Credit
Ali prije toga mislim da bi trebao dobiti mail za taj kredit.
My Account → Payments → In-Store Credit
12 MJESECI HOSTINGA ZA 1 $, ja evo uzeo i hosting paket, a evo i linka za skromni doprinos u moj affiliate
ma nemogu vjerovat kupio sam za 1$ lolz
Samo da nebude nešto pa da mi se ukine btw ovaj FatCow je kvalitetan hosting? (nisam nikada čuo za njega)
Ima jedna začkoljica.
Vrlo vjerovatno ce naplatiti 71.40$ nakon godinu dana bez upozorenja. No, valjda ispraznim karticu na taj dan tako da mi mogu povući saug
Ako sam platio sa paypalom valjda neće?
ovdje se može iskljucit renew ili ako ste platili preko paypala onda ukinuti dozvolu za automatsku uplatu za FatCow
Di to na Paypalu podesit? Btw, uspio sam kupit, tnx i rep+
prehebeno
Ja sam platio Paypalom i nakon toga ukinuo ovlaštenje (authorization) za automatsku uplatu za FatCow, idi ovako na PPal accountu:
-Profile
-My money (lijevi meni)
-My preapproved payments (desno)
-na listingu nadji FatCow i Active status promijeni sa Cancel
(P.s. usput nisam nista zaradio od affiliatea, valjda se ova specijalna ponuda uopste ne racuna, :sprst: :zub:)
A taj web host mi se cini ok zasad, koliko sam vidio nema nekih ogranicenja, npr. kao na GoDaddy 25 MySQL baza, mada i ja prvi put cujem za njih.
Možete uzeti još hostingsa, umesto fatcow.com samo pišite ipage.com, netfirms.com a nastavak ostavite
E to sam tražio, tnx
Meni trenutno ni ne treba taj host, al će s vremenom poslužit Ipak za 6kn nemoš više kupit ni burek, a kamoli hosting na godinu dana
[quote=“mago”]Ja sam platio Paypalom i nakon toga ukinuo ovlaštenje (authorization) za automatsku uplatu za FatCow, idi ovako na PPal accountu:
-Profile
-My money (lijevi meni)
-My preapproved payments (desno)
-na listingu nadji FatCow i Active status promijeni sa Cancel
(P.s. usput nisam nista zaradio od affiliatea, valjda se ova specijalna ponuda uopste ne racuna, :sprst: :zub:)
A taj web host mi se cini ok zasad, koliko sam vidio nema nekih ogranicenja, npr. kao na GoDaddy 25 MySQL baza, mada i ja prvi put cujem za njih.[/quote]
sad kad dođem doma ću to iskoristiti
hvala !