Pozdrav, evo želim podijeliti s vama super novost, pošto je GoDaddy down, HostGator je izdao kupon za 50%off hostinga. No kvaka je u tome što kupon daje zapravo 100% popusta, tako da hosting ispadne 1 cent na godinu dana,
Ne znam koliko će ovo trajati no požurite, vrijedi samo za shared hosting.
Jel ovo samo za nove korisnike ili mogu svi. Ja kupujem preko https://gbclient.hostgator.com
i onda idem na Add New Package ali tamo nema nigdje gdje mogu upisati kupon a kad idem preko hostgator.com onda traži kao da se registriram kao novi korisnik, nema opcije login?
Ovo je samo za nove korisnike, Meni su poslije registracije tražili kopiju dokumenta sa slikom i kopiju kredinte kartice, jel vama traže to?? A sada mi je account susspended!!! trenutno valjda dok to ne pošaljem
Nisu oni ni ludi, akcija traje par sati i samo je za nove korisnike a novi korisnici da bi se uspješno registrirali moraju poslati slike dokumenata i čekati da im aktiviraju accaunt.
Meni nije tražilo papire niti išta, i dobio sam hosting na godinu dana, 1 cent Uzeo sam ovaj srednji plan, unlimited domene itd, nisam htio ovaj zadnji jer sam mislio da bi me za taj mogli pitati neke podatke i onda skužiti da je kupon odbio 100% umjesto 50% kako su rekli
[quote=“mago”]Evo pošto nisam stigao poslati kopije dokumenta , hostagator mi je vratio 0,01 $ i account ugašen , toliko o tom popustu
A kupon vise ne vazi[/quote]
Ja poslao dokumente , osobnu i karticu i još su telefonski zvali da aktiviraju