HostGator - 1 godina hostinga 1 cent! Požurite

Pozdrav, evo želim podijeliti s vama super novost, pošto je GoDaddy down, HostGator je izdao kupon za 50%off hostinga. No kvaka je u tome što kupon daje zapravo 100% popusta, tako da hosting ispadne 1 cent na godinu dana,

Ne znam koliko će ovo trajati no požurite, vrijedi samo za shared hosting.

Kod: godaddyisdown

Izgleda da su sredili, sada je 6 mjeseci za jedan cent, još uvijek super ponuda :slight_smile:

Nije lose ovo, a sto je godaddy down nisam u toku ? Uglavnom super za objavu.

GoDaddy je down već par sati, krivnju je preuzeo član grupe Anonymous, GoDaddy Outage Takes Down Millions Of Sites, Anonymous Member Claims Responsibility | TechCrunch

može neki link za kupnju nisam kod njih još kupovao, hvala!

Izvoli: Web Hosting Services, Reseller Hosting, VPS Hosting, and Dedicated Servers by HostGator (moj referral id ako ne smeta).

Ne smeta :slight_smile: Hvala!

jesi dobio plačeno od hostgatora za aff mene nisu platili

Jel ovo samo za nove korisnike ili mogu svi. Ja kupujem preko
https://gbclient.hostgator.com
i onda idem na Add New Package ali tamo nema nigdje gdje mogu upisati kupon a kad idem preko hostgator.com onda traži kao da se registriram kao novi korisnik, nema opcije login?

We are experiencing problems. We understand this is impacting some customers and we take this situation very seriously.

Everyone at GoDaddy.com is working to restore all sites affected by this outage as soon as possible.

Please see updates on Twitter.com by following @GoDaddy or on Facebook.

Thank you for your patience.

–Scott Wagner, CEO

ozbiljan problem @Anonymous Own3r I will keep the attack to godaddy soon u guys can acess

Ovo je samo za nove korisnike, Meni su poslije registracije tražili kopiju dokumenta sa slikom i kopiju kredinte kartice, jel vama traže to?? A sada mi je account susspended!!! trenutno valjda dok to ne pošaljem

Vecina #tangodown sajtova je opet dostupna. Navodno 50 miliona njih?!? Ako je istina, GD je moj preferirani hoster od sada. :slight_smile:

Nisu oni ni ludi, akcija traje par sati i samo je za nove korisnike a novi korisnici da bi se uspješno registrirali moraju poslati slike dokumenata i čekati da im aktiviraju accaunt.

Meni nije tražilo papire niti išta, i dobio sam hosting na godinu dana, 1 cent :slight_smile: Uzeo sam ovaj srednji plan, unlimited domene itd, nisam htio ovaj zadnji jer sam mislio da bi me za taj mogli pitati neke podatke i onda skužiti da je kupon odbio 100% umjesto 50% kako su rekli :stuck_out_tongue:

Nisam još imao affiliate račun, sad vidim da imam jednog referrala, ali je pending, nije još platio.

Evo pošto nisam stigao poslati kopije dokumenta , hostagator mi je vratio 0,01 $ i account ugašen , toliko o tom popustu :slight_smile:
A kupon vise ne vazi

Kod mene je sajt na godaddy radio normalno bez prekida ali su ipak u znak izvinjenja dali vjerovatno svima 5,99$ kredita.

[quote=“mago”]Evo pošto nisam stigao poslati kopije dokumenta , hostagator mi je vratio 0,01 $ i account ugašen , toliko o tom popustu :slight_smile:
A kupon vise ne vazi[/quote]

Ja poslao dokumente , osobnu i karticu i još su telefonski zvali da aktiviraju :smiley:

Gdje se to moze vidjeti u GoDaddy accountu da su dali $

Mene nisu ništa tražili i sve radi. Danas sam razgovarao sa podrškom na live chat i sve ok.