Hostgator nevjerojatni bugovi

Ne znam jel još tko koristi ove, ja imam još jedan paket koji mi je ostao ima 10 godina i imam par važnih sajtova na njemu, ovo što sam proživio zadnjih 10 dana nije normalno.

Redizajnirali su ■■■■■■ panel i sustav za plaćanje i izgleda da se pogubili skroz

  • Produljim host prvi puta, dolazi za par dana “Payment Overdue” - čudno mi, računam sustav nikada ne griješi vjerojatno nisam nešto potvrdio i platim i drugi puta isti hosting nakon 2 dana

  • Nakon par dana dolaze mailovi opet “Payment Overdue”, ja ignoriram reko platio sam sad sigurno

  • Dolazi mail “Package Suspended” - gledam sajtovi ne rade, u šoku

  • Pogledam mailove, skinulo 4 puta pare za isti hosting


  • Odem na chat i tamo objasnim situaciju, ovaj na chatu se ispriča i produlji mi hosting 4 mj unaprijed, sajtovi online, računam ajd dogodi se svakom

  • Odem danas na svoj web opet šok http://www.apartmani-sime.com/cgi-sys/suspendedpage.cgi ne radi opet, ulazim u panel piše da nisam platio račun i status Suspended

Sad sam na chatu sa njima, već pola sata objašnjavam da sam platio paket, ovaj kaže da na žalost njemu u sustavu piše da nije plaćeno i sad već drugu večer gubim živce sa njima.

Bježi čim prije možeš. Hostgator me koštao i vremena i živaca i novaca prije par godina. Smeće od firme, smeće od podrške.

Bas neki dan sam se pokusavao logirat 15 puta na taj vrag za placanje i iz ne znam kojeg pokusaja uspio platiti. Ali cim uhvatim vremena micem sve sto imam, postali su nesnosljivi.

Sto prije migriras webove, mirnije ces spavati. I mi smo prije par godina prelazili na novi billing sustav. To se radi planski, a korisnici se nikad i nikako ne suspendiraju, cak i ako im je pretplata istekla, sve dok novi sustav u potpunosti ne preuzme posao i dok se debugging ne napravi u realnim, produkcijskim uvjetima.

1 Like

Pobjegao s Hostgatora prije pola godine i više me nikad neće vidjeti :slight_smile:

Problem je sto ima hrpa resellera i onda reselleri imaju resellere, konkurencija velika i onda neki idu sa manjim cijenama, pa ne mogu platiti ljude ili rade sami.

Svatko prebacuje ili krivnju na drugog, ne zato sto im se ne radi, nego zato sto neznaju rijesit problem ili se ne jave onima iznad sebe.

Kad cu uzimat hosting ili vps, prvo gledam gdje imaju smjestene servere i da li imaju vlastite u datacentru ili su reselleri.

Bolje platiti malo skuplje, pa uzet od prvih u liniji.

Recimo reseller koji uzima od hetznera je minimalno 2-2.5x skuplji.

Ako hoces da ti oni sve slazu, moras uzet cpanel za x kn mj + njihov rad.

A ima korektnih koji kazu moze cpanel ili ovaj drugi koji je besplatan.