Hostgator - slike- prostor?

Ovako tražim savjete što bi bilo najbolje u mojem slučaju jer ne znam koji hosting odabrati.

Imam forum koji se bazira na slikama i glavnu stranicu koja zajedno zauzima vrlo malo nekih 100 mb prostora. No na forum bi uveo mogućnost upload slika a to iziskuje mnogo prostora.

Razmišljao sam da pređem na Hostgator hachling plan na 3 godine jer je jeftinije no ona caka unlimited prostora ne postoji i pročitao sam da može samo nekih 250 000 fajlova te se nakon toga zatvara stranica.

Godišnje bi imao oko 10 tisuća slika i to sam malo rekao , uz neka ograničenja sam došao do te brojke a baza bi iznosila 10 gb.

Posjeta nije velika niti će ikad biti jer je takvog tipa no problem su slike. Koliko uopće ja mogu zauzeti prostora GB na njihovom disku ? Prema vašim odgovorima bi se mogao ravnati i razmišljati što dalje napraviti, tako da ih jedva očekujem.

Veliki pozdrav ovom odličnom forumu !

Kažu iz Hostagora da nema problema ako svake godine se stavi 1 gb slika… pitao sam takvo pitanje jer …znam da ako želite veliki prostor da je to dosta skupo a na pitanje koji je limit nisu htjeli reći…

Zasto tapkati u mraku kad mozes uzeti hosting gdje ces imat crno na bijelo garantiran limit prostora?

Nemam novaca… pa tražim gdje se puno može dati prostora za male pare… one cijene na Hostagator su sasvim prihvatljive za mene. Ovo ostalo je preskupo za mene… jer to je ipak hobi…i preskupa bi bila ljubav…