Hosting do 15eura/mjesecno

Potrebna pomoc oko odabira hostinga, mogu placati do 15eura na mjesec. Imate li savjete, trenutno koristim Shared kod Hostgatora i jedva cekam da ih nabijem nogom.

https://www.serverhr-hosting.hr/ topla preporuka,imali su prije nekakvih pola godine problema, ali sada sve uredno radi, brzo učitavanje web stranice, i imam već 2-3 mjeseca 100% uptime-a, podrška je uvijek tu, telefon ili email… za lovu koju traže isplati se probat :smile:

Ako netrebas cpanel za https://www.digitalocean.com/pricing/ plan za 5$. Ja cu sloziti nginx server koji ce biti ultra brz. Znaci meni platis 10$ mjesecno odrzavanje.

To je bagatela jer ce ti site doslovno letjeti na ovom naoko malenom serveru. Ili ako zelis mogu svoj plan podici za jedan nivo i dodat te na svoj server koji isto koristi nginx tehnologiju.

Za 15$ mjesecno ces tesko naci dobar VPS, to ce ti biti unmanaged i onda ces tek biti u banani i nabijat nogom…

EDIT: ovo nudim iskljucivo dobrotvorno jer mislim da se za tak male novce rijetko tko bi zahebavao…

Upravo gledam na: http://knownsrv.com/
VPS-1

Sto mislite?

Ja mislim da jos jendom dobro procitas sta ti je @dadaas napisao gore i sta ti nudi. Dzabe , a jos i dzabe ce ti odrzavati, koja usluga kosta do 30$ ako i ne vise. :slight_smile:

Hostgator se pokvario skroz, da bi se prijavio u njihovo sučelje treba 5 min čekati. Ja im napisao da odlazim, a oni da baš imaju ponudu ako platim godinu unaprijed dobijem popust od 50% + 3 mj gratis.

Sad će dobre duše graknuti ‘samopromocija’ ali nek’ bude i to…
Ako želite stvarno dobar hosting u hrvatskom DC, s hrvatskim IP adresama pogledajte aktualnu ponudu:
Shared: https://www.croweb.host/shop/index.php?route=product/category&path=59
VPS: https://www.croweb.host/shop/index.php?route=product/category&path=61

  • Shared je full managed, u sve pakete je uključen lifetime free SSL certifikat a u pakete Advanced i Ultimate i besplatna domena. Svaki paket uključuje 99.9% uptime jamstvo.
  • VPS hosting je unmanaged, ali do sad nikad našem tehničkom osoblju nije bilo problem riješiti za klijenta postavke servera i asistirati ako negdje zapne free of charge :smile: Svaki VPS paket uključuje jamstvo dostupnosti 99.99%, (SLA) besplatnu domenu i SSL certifikat.
  • I shared i VPS nikad nije oversellan (da se provjeriti). Pure SSD diskovi 6Gbps u raid poljima i dedicirani linkovi se podrazumijevaju.
  • Ne nudimo popuste i ne šaljemo poruke tipa ‘pošalji PM, dogovorit ćemo se’. Jedini popust koji možete naći kod nas imate na whtop.com - zgooglajte, isplati se :smile:

Ma ignorisem svake vase " dobrocudne" ppnude u kojima trazite novac. Ne zanimaju me vase privatne pomoci ili serveri. Zanimaju me samo hosting kompanije i paketi gdje mi stranica na 600.000 mjesecnih prikaza nece izbacivati nekakve erore i “stekati”.

Imamo webove od preko milijun mjesečnih posjeta na shared hostingu. Imamo 30 dana money back guarantee. Ponuda moje tvrtke nije ‘dobroćudna’ - financijski je motivirana s moje strane, a korisnički zadovoljno od strane klijenata. Ne primamo svakog da uploada bilo što. Držimo do naših IP adresa, čuvamo ih kao suho zlato. Zbog tog i postoje jasno definirana pravila:
Terms: https://www.croweb.host/terms-conditions
AUP: https://www.croweb.host/aup
SLA: https://www.croweb.host/sla
i ono što je za balkanski mentalitet najbitnije:
DMCA: https://www.croweb.host/dmca

Sretno s odabirom.

Isto to su mi tvrdili na Hostgatoru a kasnije u podrski ti trpaju pakete od preko 100$ na mjesec.
Za koliko vremenski vrsite migracije

Ne vršimo migracije (bar ne besplatno). Radni sat sistemca je 200 kn + PDV.
Kao što napisah, ne uvaljujemo se po svaku cijenu. Imamo dovoljno kvalitetnih klijenata i dediciranih servera u najmu da možemo sasvim pristojno funkcionirati bez ovakve vrste promocije. Ovo mi je više iz razbijanja monotonije :smile:

Nista bez migracija me ne zanima nikakva kompanija, hvala na odvojenom vremenu

Ocekujes host za 15 eura mjesecno koji ce ti uz to besplatno odraditi migraciju? Nije niti cudno da nisi zadovoljan.

1 Like

Kao što rekoh: 200 kn + PDV je radni sat našeg sistemca. Migriramo sve živo i mrtvo :smile:

OK cijenim tvoje misljenje. Bye

Upravo tako. Ti bi za 15 eura mjesecno dedicated ili cak vps i jos da ti neko dzabe seli stranicu ? E svasta…

Da,da vi svi koristite hostinge od 200eu mjesecno…

Nije u tome poanta. Hosting je danas vrlo jeftin. Ja koristim DigitalOcean gdje VPS-ove placam od $5 na dalje (ovisno o potrebnim resursima), znaci jos jeftinije od tvojih 15 eura. Problem je sto ti trebas managed uslugu + managed transfer, a to treba platiti. Pa za 15 eura mjesecno mozes platiti mozda pola sata postenog sistemca, a ne jos uz to dobiti migraciju, a nismo zaracunali niti sam hardware.

Nitko ovdje ne osudjuje, samo ti iskreno kazemo da za te novce ne mozes dobiti kvalitetnu uslugu uz tvoje zahtjeve.

Mi selimo free stranicu… Nego 600k mjesecno ne znaci nista i tehnicki gledano ne daje nikakvu procjenu za opterecenje servera, mreze. Mozda par dana nemas nikakvu posjetu, a mozda u par minuta imas navalu na web jer imas nesto popularno u tom trenutku objavljeno. Ono sto trebas reci je koliko imas najvise istovremenih requesta prema webu u sekundi ili ako ne znas, koliko najvise istovremenih korisnika pristupa webu.

Ovisi, prosjek da je uvijek aktivno 20online najmanje…A kada radim marketing u fullu i kada dolaze posjete na odredjene stvari sa fb onda i do 200