Hosting najpovoljniji; dobar a jeftin

Mozete mi predloziti dobre a jeftine hostinge?

Evo ja cu ti.
Najbolji hosting ej najskuplji hosting. Koliko para toliko muzike. istina moze se negdje ubost neki doabr hosting za nesto manej para nego iance. Ali ako mislis da ce hsoting od 100$ biti losiji od hostinga za 1$ nece. Razlika je nebo i zemlja.

Ali ako te zanima koji hosting je najbolji za tvoje novce onda si trebao pitati tako. Napisi koliko para pa ce ti entko reci koliko muzike za to dobijes.

Usput napiši strani/domaći? Za koje namjene? Traffic?

Domaci za forum…

Zašto jeftine?.. GoDaddy , namecheap i ovh.

Za mene su Hetzner i Optima hosting najbolji :point_left::point_left:

jeftinie imaš hrvatski hosting stvarno su jeftini a ok je podrška stvarno su brzi i imaju backup svega tako da kad mi je bila srušena stranica i nisam imao backup oni su mi to napravili za manje od 8h tako da što se tiče domaćih providera vjeran sam im već 8 godina još od kad su krenuli s game serverima

Hocu da kupim hosting kod hawkhost.com i sada pita me koju drzavu da stavim da mi bude hosting, posto ce biti adult sajt da li ima veze ako stavim Amsterdam ?

Trenutno sam kod HostGatora ali kada uporedim cene kod njega i HawkHosta, nebo i zemlja. Odakle je firma HawkHost i da li vredi prebaciti se kod njih samo zbog cene ? Koliko dugo postoji i posluje HawkHosting ? Hvala na odgovorima. :slight_smile:

Iskreno u cijenu hostinga nikada nisam gledao. Bitnije mi je da nema padova, pri velikim posjetama, i da nema downtime. par dolara mi ne igra ulogu. Ja sam na Godaddy-u od kako znam za host. Pokušavao sam sa HostGatorom al brate on je kita za godaddy. Godaddy jeste skuplji al je i bolji :slight_smile:
Ako ti treba nešto ultra jako a povoljno rješenje je ovh server

HawkHost is USA kao i HostGator.

Pisao sam vec o tome ali evo nekih kljucnih razlika:

  1. cijena - hawkhost 32$ za dvije godine sada na crnom petku.
  2. hostgator nudi vise prostora za shared hosting 20gb u odnosu na hhost koji nudi 10gb
  3. hhost je malo restriktivniji sto se tice bandwitha ali ako stavis sajtove na cloudflare neces imati nikakvig problema.

Imas par postova gore stavio sam link “izbor web hostinga” pa pogledaj.

@bobo_1 Koliko dugo postoji HawkHost ? :slight_smile:

@Aleksandar.Innsbruck, pojma nemam ali znam

24/7/365 Support · Trained Professionals · In Business Since 2004

Pridružujem se pohvalama za HawkHost . :blush:
:crossed_fingers:
Imam account tamo i znam da su visoko profesionalni, a usluga je kao nigdje. Njihovi operateri su više puta popravljali neke moje falinge na WP.u i - popravili. :o:

Imam par accounta tamo već par godina, nikakvih problema, support dobar, ne najbrži ali korektan … imaš free ssl na domeni i poddomenama …
Sve zavisi kaj ti treba, ali imaju moju preporuku …

I od mene sve preporuke za HawkHost. Već godinu dana koristim samo jednom su na kratko sređivali server- kratki zastoj.
Drugo možeš birati gde da ti bude postvaljen hosting, ako se ne varam imaš 5 opcija: Evropa, USA, Azija i sl. Mislim da im je centrala u Kanadi.
Za sad su mi najbolji i sa cenom i sa supportom (jedno što nije live). U svakom slučaju tvoja je odluka kod koga ćeš uzeti. :blush:

edit: kad sam bio kod namecheap - često su imali prekide i radove na hostingu, a i cena se razlikuje oh HawkHosta. Sve ostalo indentično.

https://spaceweb.eu/
Imam kod njih par paketa već 3 godine, nikad nikakvih problema.

https://www.versio.nl/webhosting za jeftinost

2 Likeova

Da li ti koristiš ovaj hosting? (koliko već dugo i kakvi su ti utisci?)

Moje preporuke idu www.adriahost.rs

Imam kod nih najveci paket, podrska uvek na nivou, resavaju svaki problem. Uz najveci paket dobijate na svaki domen besplatan SSL i ono najvaznije, nisu skupi. :slight_smile:

Moje preporuke idu www.dimediakd.com, pogotovo cloud ponudi. Držim dobro posjećen sajt na početnom cloud paketu već duže od godinu dana, bez i jednog prekida do danas.