.hr domene - showcase

Ako hoćete možete objaviti svoje .hr i .com.hr domene ovdje, showcase.

Evo ja cu probit led:

ict.hr
a.com.hr
odvjetnik.com.hr
osiguranje.com.hr

Bude zanimljivih ali skupe :joy:

1 Like

Bas naleti dobro dobrih domena ali su i skupe i pravila registracije u hr su dislriminirajuca ako nisi iz hr

1 Like

.hr domenu može registrirati svaka fizička ili pravna osoba sa sjedištem u Hrvatskoj ili nekoj drugoj EU zemlji. To podržavam jer bi u suprotnom pojedinci iz drugih zemalja koji ne poštuju zakone vlastitih, a ni tuđih zemalja, mogli registrirati .hr domene, iskopirati polovicu hrvatskog weba i prolaziti nekažnjeno. Ovako nas ipak štiti nekakav zakon od takvih.

5 Likeova

Hahaha dobar si :slight_smile: Simpatičan rekao bih. Što ne mijenja na stvar da je zakon malo “nazzi”.

A ti si se vidim pronašao u mojem komentaru? Pitam se zašto…

Ne bih znao što znači ta riječ.

Kako god, ne vidim problem u tome da je registracija domena ograničena na osobe i tvrtke iz zemalja koje imaju pravosudnu suradnju.

A ti Aleme ako si mačak lijepo otvori tvrtku u EU pa onda radi to što ti i ja znamo da radiš. Nemoj druge dobronamjerne ljude koristiti pa da oni snose posljedice za koje si ti odgovoran.

1 Like

Glupo mi se prepoucavati uopce s tobom. Rekao sam ti već nekoliko puta da prestaneš sa uvredama i glupostima.

Konstanto me nešto omaložavaš što javno što privatno. Eto baš mi je žao što nemam firmu u EU i dtago što su vas primili :smiley: susjed. “nazzi” je “nacista”.

A građanima EU ste dopustili da regaju domene i kupuju nekretnine tek što vas je jedan Francuz dobio u Strazuburu za diskriminaciju. Ali nebitno. Kažu kod nas u Bosni: “Ljudi ti mogu oprostiti sve, ali uspjeh nikad ne”. Zato uživaj i dalje u forumu i EU :slight_smile:

Uvrijedio si ti mene kad si mi od A do Ž iskopirao polovicu sadržaja, bezobrazno bez izvora. I onda kad sam ti to rekao privatno preko Vibera počeo si se rugati uvredama tipa “kupit ću tebe i tvoju firmu”.

Radiš to i drugima s kojima sam u kontaktu i vjerujem da ćeš prije ili kasnije snositi posljedice.

Uživaj i ti gdje god bio, ako možeš.

1 Like

Pa slušaj, kada koristiš automatizirane softwere i onorarce sa facebooka i foruma poput ovog svašta se desi, nje bilo poptpisano i izbrisano je odmah. Malo je cinično da ti koji si se u akrijeri bavio svime i svačime praviš dramu od toga.

Da, rekao sam ti da kažeš cijenu. Problem? Posljedice o kojima pričaš će rado dočekati moj pravni tim. A uživam ja, samo ne podnosim likove poput tebe koji ne mogu prezir i ljubomoru da sakriju.

Nije ovo prvi naš “sukob”, a uvrede su krenule od tebe odavno tipa “pa nisi ništa ti stvorio”, “zašto ne kupiš gotovo nešto ako imaš novce” itd. I ja ti fino ponudim reci koliko košta Filip Media doo. Ti misliš zezam se. Pozvao sam te da dođeš u BIH, da vidiš da ja ne lažem ništa, ovdje mi svi znaju ime i prezime.

Što se tiče preuzimanja contenta, spinanje, scrapng.To je normalno. Ja sam mnogo duže od tebe u medijskom biznisu (iako si to ne daš priznati). Šta sam trebao tužiti rtl, nova itd. kad mi uzmu sav video? Tužiti pola foruma ovdje što je sa strane imalo u iptv moje kanale na koje skupo platim prava?

Jedina greška je bila što nisi potpisan kao izvor. A druže sve ostalo (osim multimedijalnog sadržaja i onog koji je zaštičen u Institutu za autorska prava) možeš da okačiš mačku za rep.

Ako si autor i naplačuješ autorska prava, provjeri u bazi vaših agencija da moje firme plačaju sva moguća autorska, izvođačka, fonografska pravia i da mi je poslovanje urednije nego pola te “EU”. :smiley: Ne želim se vrijeđati, odrasla sam osoba. Ak ti smetam ja na ovo forumu? U životu? Idi popij rakiju, popričaj s nekim, banuj me ili tuži.

Ono što znam sigurno, da je naša poslovna saradnja završena. Iako realno, nije ni bila suradnja jer prvi put kad sam ja pitao za postove na tvojim sajtovima lupio si cijenu ko CNN :smiley: Sretno mačko, nadam se da leš ubost lutriju ili jack pot noćas :smiley:

Em što si lopov, lažljivac, još si i hvalisavac bez pokrića. Domene su ti preskupe, nemaš za autore, a već bi tvrtke kupovao… i ovdje ćemo stati. Ciao nazzi.

1 Like