Lagano pivica, praznik je, ne radi se, pa zasto ne otvoriti temu gdje bi pislai smao pozitivno o lijepoj nasoj. U prijasnjem topicu gospodin ili gospodja @s.perkovic se pozalila na moju retoriku gdje sam hrvatski narod nazvao zaostalim i da smo mi svi kao osobe odgovorne za taj zaostali narod i zaostalu drzavu, pa eto da otvorim samo pozitivno za lijepu nasu.
U jednoj knjizi vise ni neznam u kojoj mozda u vise njih sam naletio na kolotecinu, svi se mozemo sloziti za murfijev zakon da kad nesto krene po zlu onda se sve sljedece krece po zlu. Odnosno ako negativno gledamo onda negativno na negativno se nadovezuje. Pa eto to je jos jedan razlog za ovaj topic, pozitivno na pzitivno nakraju cjela drzava i narod promjene svoju energiju, vjerujte mi moguce je, vise o tome na Snaga Uma - New Age BS?
Dobro da ja prvi krenem.
MITO I KORUPCIJA
Znamo da je jos uvijek prisutna samo kladims e da ovdje na forumu a i opcenito u narodu se nezna tocan rating za Hrvatsku.
Eto ovdje se vidi da je index korupcije u porastu i da idemo polako ali sigurno prema tom smjeru. Recimo mi imamo 48, dok njemacka ima 80, ali njemacka je utopija, dok recimo Mexico ima 28,a jedna turska 41, sve ispod nas, znaci ima drzava od kojih smo bolji, ali je vazno sto je nas trend u porastu sto znaci da u buduce mozemo ocekivat past korupcije, sto je pozitivno za lijepu nasu!!!
Kad naletim na jos pozitive napisem.