Hrvatski hosting / Studio4Host - Unlimited ili gold paket (iskustva/preporuke)

Dakle trebam web hosting za jedan portal,po mojoj procjeni bi dosta “žderao” prostora pa tražim neki unlimited hosting (mislim,znam da je u većini slučajeva to marketinški trik-no za prvu ruku bi možda bilo ok-pa se kasnije prebacim na neki “ograničeni” hosting)

( http://www.hrvatski-hosting.com/webhosting )

Hrvatski hosting odnosno Studio4host ima super ponudu sa unlimited paketom za 169kn(sniženo s 500)…pa bi to najvjerojatnije uzeo-kao što sam reko za prvu ruku…

Ali me zanima da li se isplati tako,ili da uzmem odma neki “ograničeni” hosting,tipa vrh silver linije(5000mb-190kn godišnje) ili prvi iz gold linije(10 000mb-sada na akciji za 270kn godišnje)

Ajde molim vas za pomoć i savjete šta je bolje uzet,i naravno koja je pouzdanost navedenog hosting providera…

Hvala unaprijed!

Baš i ja razmišljam uzet taj unlimited. Cijena je smiješna, nadam se da nije i usluga. :smiley: Vrijedi rizika :slight_smile:

Čudi me da baš niko s foruma nema nikakvih iskustva…

Pozdrav,
Ja sam se na kraju odlucio za Gold paket od 10gb, i zadovoljan sam s hostingom,stranica je 3 mj online i zasad nije bilo problema…za 280kn godisnje i vise nego dobro…od unlimiteda sam odustao jer nisam htio na kraju riskirat…

Ma znam da to nije unlimited, ništa nije unlimited, to ne postoji. Al cijena je takva da mi je povoljnije uzet to nego bilo koji drugi paket, pa onda nema smisla ni uzimat drugi/manji. Ak će radit manji paket, radit će i ovaj unlimited. Uostalom, to je za stranice s vrlo malom posjetom, ne zahtjevaju puno, al ima ih puno, tak da je ovak najbolje :slight_smile:

Hvala na dijeljenju iskustva :slight_smile: