HTML & PHP pomoć

Pozdrav moji forumaši! Imam mali problem za vas a veliki za mene .Kako svi znate friški sam u ovom poslu i snalazim se dosta dobro, upravo završavam jednu veću stranicu na kojoj imam login i registraciju, takođe sa stranicom objavi .Sve je posloženo u hederu i napisan je kod u php-u za login i registraciju, ali sam zapeo jel ne kužim kako da spojim php sa html ,odnosno kad se logiram da me ostavi na hederu .

Teško da ćeš dobiti puno pomoći bez da pokažeš kod.

Ali otprilike nešto što bi radio u headeru je - čekirao je li user prijavljen (kakogod to provjeravaš u svojoj aplikaciji). Ako jeste user prijavljen, prikaži njegovo ime. Ako nije, prikaži štogod prikazuješ, možda login formu?

Ili sam ja skroz profulao što ti želiš napraviti?

Dobro si skužio za prikaz usera u hederu.Ali ono sto trebam je kada se logiram sa mog web-a prebaci me na login praznu stranicu gdje piše prijavljen si.
znači imam grešku u redirektu .ovo je login kod

<?php session_start(); $username = $_POST ['username']; $password = $_POST ['pass']; if ($username&&$password) { $connect = mysql_connect ("localhost","root","")or die ("couldn't to connect!"); mysql_select_db("phplogin")or die ("couldn't find db"); $query = mysql_query ("SELECT * FROM users WHERE username='$username'"); $numrows = mysql_num_rows($query); if ($numrows!=0) { While ($row = mysql_fetch_assoc($query)) { $dbusername = $row ['username']; $dbpassword = $row ['password']; } //Check to see if they match! if ($username==$dbusername&&$password==$dbpassword) { echo "Dobrodošli!
Odjavi se"; @$SESSION['username']==$username; } else echo "Incorrect password !"; } else die ("That user doesn't exist!"); } else die ("Please enter a username and a password!"); ?>

a ovo je loggout :

<?php session_start(); session_destroy(); echo "Dobrodošao nazad!"odjavi se; ?>

u ovaj dio koda dodaj ovako i kad postavljas sessiju koristi $_SESSION = $nesto i nemoj nikad da korisitis @ znak jer neces da vidis gresku + pogrijesio si kad si postavljo sesiju $SESSION == $username, sessija se postavlja sa

     $_SESSION
a i korisitio si znak == sto je usporedba varijable a = je dodjeljivanje varijabli neku vrijednost

i kad radis koristi si ovaj dio koda da vidis greske

<?php
ini_set('display_errors', 1);
ini_set('error_reporting', E_ALL);
error_reporting(E_ALL);
?>

//Check to see if they match!
if ($username==$dbusername && $password==$dbpassword)
{ 
    $_SESSION['username'] = $username; // postavi sesiju

     // redirekcija na pocetnu stranicu ili stavis koju hoces
    header('Location: index.php');
    exit();

}

Ako ti sta nije jasno dodaj me na skype partiot19821 pa ti mogu pomoc preko TeamViewera

hvala, probacu sam ako ne uspijem,zovnem te.