I šta ćemo sad (AI, Guglov apdejt algoritma...)?

Kasnis :grin: Ovaj ima 50-tak reffering domains samo. Drugi mozda 1oo-tinjak. Nmea veze, bice jeftini guest postovi, rasprodaja…

Meni su uglavnom drazi link inserti nego guest postovi kad uzimam beklinkove… Poenta je raditi insert u clanak koji vec rangira… o tom sam pisala na onom topiku za link building

jesam li ovo dobro procitala ?!?! 1.000.000 mjesecno? Pisi sta ti je jos rekao, ocito covjek zna posao. Sve me zanima.

PS. Btw. za moj drugi sajt su se javili Authority Builders i ubacili sajt na njihovu listu. To se desilo isto prije 10-tak dana, ali od tog nece biti nista - prvo zasto sto mi se sajt sunovratio, drugo zato sto sam ja nabila cijenu (jer mi se s tog sajta i ne prodaju linkovi, nije napravljen u tu svrhu), a oni jos odvalili marzu.

Ulogovala sam se isti dan kao potencijalni kupac na Authority Builders, i stranice nisu transparentne kod njih, tako da je to donekle kupovina “macke u vreci”. Stekla sam utisak da ti treba DR i traffic da bi uspio prodati tamo guest post, a struktura beklinkova je manje bitna…

Uspjela sam iskopati svoju stranicu, traze za link $ 450