Ideja o osnivanju AIOP Business tima

Webmajstori smo. Dobro ja ne zarađujem kao webmajstor već imam druge izvore zarade ali webmajstorisanje mi je potrebno. Svima nam treba hosting. Ja ga imam. U drugoj temi sam ga spomenuo. To je AIOP hosting sa odličnim affiliate programom.
Ajmo osnovati jedan AIOP Business team i jedan drugome se upisivati kao referali i idemo odlično zaraditi. AIOP je dizajniran za poslovne ljude i webmajstore. Host ima 500M i 5G prometa a domene i subdomene su unlimited. Idemo jedan drugome pomoći ostvariti dodatni prihod.
Glavni admin je žena, Isabela i predivna je osoba.
Učlanite se, probajte i vidjeti ćete da funkcionira. Napravite promotivnu web stranicu i stavite ovdje link. Ajmo postati tim i zaraditi!! Moja stranica:

http://work.com.hr/

Ponavljam poziv. Radi se o ozbiljnim novcima i legitimnom poslu a host je vrhunski.

Koliko vidim po postovima, ima jako puno zainteresiranih.:grin:

Ocito da nikog ne zanima takav business.

Ja sam prvi kojeg ovo ne interesira.

Naći će se neko inteligentan koga će zainteresirati potencijal zarade i premium hosting. Moj sponzor hrani familju ovin poslon. Prouči ga preko tražilice.

Ne znam zasto se i dalje zaludjujes sa tim ponudama preko nekih lnkova itd, mislim da je vrijeme da ozbiljno krenes u nesto da ne guslas jos desetak godina svog zivota. Izadji vise iz tih besplatnih domena i nekih projekte nepotrebnih. Misljenja sam da ti je najbolje da se konkretno pridruzi nekoj firmi pa da prodajes za njih za procenat i slicno, ali ne afilate i slicno.

Ili jednostavno posveti se konkretno nekom projetu od kojeg mozes da imas prihode, kao sto si davno imao neke svoje PHP brojace itd. Udji u github stekni pratioce i vremenom odradi neki projekat koji ce sluziti ljudima i moci ces da naplatis. Ako nemas vremena vise za takve stvari, konkretno posalji Hosting firmama ponudu da prodajes za njih. Ne mora to ni da bude hosting udji u prodaju bilo cega, evo ljudi koji drze sajtove sa smestajem pronalazi klijente itd. Ima milijardu toga dje mozes da se pronadjes i mnogo bolje i zaradis i to bude nesto fino.

Nemoj sta zamjerit eto neko moje misljenje, ako mozes to da prihvatis kao neki savjet i da dobro razmislis o tome. E sad ako ti stvarno pravis dobre pare od toga sto radis, a svi cisto sumnjamo onda se izvinjavam. Ja idem logikom da ne bi nudio drugima da tu ima tebe i srece od toga.

1 Like

Ko ti kaže da ću ja živiti još 10 godina?
Prodajem hosting i mejlimg listu.
Brojač je pod GNU/GPL licencom i nemogu ga prodavati. Uostalom svi ga ismijavaju a ja davno nisan vidija bolji komad sw-a.
Ne zamiran ništa.

Ako je nešto GPL, ne znaći da se ne može prodavati, itekako se može prodavati za komercijalnu upotrebu i naplaćuješ korištenje mj. ili god.

Niko ga neće ni besplatno a kamoli za novce. Ismijavaju ga. A pogledaj ga:

http://brojac.co.nf/

Nego ostavimo se mi offtopčarenja i idemo zaraditi za režije i račune:

http://work.com.hr/

Moj sponzor je profesor i ostavija je školu i hrani familju AIOP-om.

Jesi se zapitao, zašto ga nitko neće besplatno?

Što se tiče zarade i nekakvih promocija, većina ti nema prvo povjerenja u to, drugo nikog ne zanima da radi x sati dnevno, a nezna koliko će zaraditi i sl.

Posal je na autopilotu. Sve odrađuje stranica i autoresponder.

Ne zanima me zašto. Meni služi nije me briga za druge.

Šta veći tim to veća zarada. Svima nam treba web hosting. Ovaj je odličan. Posal je na autopilotu i nema puno muke. Za početak mi se prijavite na mejling listu i čitajte mejlove. Neću vas spamati. Ajmo osnovati tim i zaraditi.

http://work.com.hr/

A koji je to hosting konkretno? sajt njihov verovatno ovo http://www.allinoneprofits.com/
I ovo ti je piramidalni sistem gde ti prelazis sa levela na level i imas veci prihod od tog nema srece. Pa ovo samo ako zajebes nekog nista drugo, ka sto su oni tebi prodali pricu.

Realno mene ti takav posao ne zanima.

Posao koji me ne zanima ne mogu ga raditi, jer je to protiv mene.

Nezna se u startu koja je satnica tj. zarada.

Da zaradim par $ dnevno ili par eura dnevno, ne zanima me i nisam siguran u kontinuirani prihod.

Ovo su lovacke price za naivne.

Nijedan webmaster nece kupiti taj hosting zbog boljih i komotnijih alternativa, a svi alati koje nudis uz hosting, danas imaju besplatne, brze i efikasnije alternative.

Batali to Davore.

Ali ovdje je glavni admin predivna žena Isabela, dok drugi to nemaju. Tako da razmisli još jednom :grinning:

1 Like

Gadno grišite. (20 miljardi znakova)

Do not be afraid of side criticism. Be decisive and just do your job! The money earned on the net is honest earned money!

1 Like

Majkemi si ko dijete, svoje pa svoje,. Neki pametniji ti govore sta da radis i gdje da se usmjeris, kako bi ti pomogli, a ti i dalje laprdas svoje.

1 Like

Moran zaraditi za život. Penzija mi je 2000 kUna.