Igra Kladionicar - Jedinstvena na Trzistu

Pogledajte oficijalni sajt nove igrice za smart telefone i tablete od strane nasih developera, prve i jedinstvene igrice ovog tipa na trzistu!
Bookie ™ - Sports Betting Game: [http://bookiegame.com][1]
[1]: http://bookiegame.com

ovo je samo simulacija jel tako?

Hahahaha, dok sam gledao promo video sam se pitao pa sto je kvragu ovo,

A sam problem ove igre se moze naslutiti iz pitanja sceka.

Bas me zanima dali ce to zazivjeti jer tehnicki mi izgleda jako lijepo napravljeno, ali se istovremeno pitam pa sta niste napravili nesto korisno, a ne igru. Jer kladionica nije igra. Svi koji se klade prvenstveno zele dobiti novac. Nekima nije ni bitno dali su uplatili 100 kuna a dobili van 50, glavno da su dobili i to ih tjera naprijed. A sad sto ce njih tjerati naprijed u igrici?

Prvo kakve su sve aplikacije prolazile i kakvih sve ima, i onda ti dadaas postaviš to pitanje za ovako nešto što stvarno izgleda odlično i što ima ogromni potencijal.

Uz to, ukoliko bi stavili da onaj tko skupi najviše bodova osvaja tipa neki mobitel, tablet, dres ili nešto slično, da vidiš koliko bi ekipe to igralo i opet bi dadaas dobio odgovor na svoje pitanje.

Osim toga ovo je dobro jer ne samo što daje mogućnost igranja odnosno fiktivnog klađenja, također daje i mogućnost praćenja rezultata odnosno live scorea, pa eto ti i tu dadaas odgovor, livescore aplikacije su skidane milijune puta, a ovo je live score plus štošta drugo.

Pa onda dalje o potencijalu… možda kroz 5-10 godina, ako budu imali milijune downloada, mogu pokrenut i pravu kladionicu, ili recimo prodat aplikaciju bWinu koja će to zatim i napravit, jer ljudi koji će skidat tu aplikaciju su većinom probrano društvo i omiljena publika za kladionice, branša koja nosi milijarde i milijarde € godišnje, a onda bi tako nešto i platili masnim parama.

1 Like

Da lijepo ti to sve zvuci, samo kao sto je scepo psotavio pitanje, dali je ovo simulacija?

Tu si dobio odgovor na sve.

Ako nebudu imali nagrade i ako one nebudu primamljive onda mislim da je aplikacija promasena investicija. Jer nevidim nijednog kladionicara koji bi ovo igrao:
Profesionalci - sigurno se nece igrat na mobitelu
Poluprofesionalci - oni ti nemaju vremena jer smisljaju nacine kako ce postat profesionalci
Amateri - to su oni na koje je ova aplikacija ciljana, no samo se nezna da ti amateri su ujedno i najveci kockari koji zele s 5 kuna do miljuna. Neki od njih ce mozda igrat igru, ali nevjerujem zadugo jer vecina njih pukne kada po 1000ti put popuse na koeficijentu 1.40 i dize im se kosa na glavi od rijeci kladionica.

Tak da sumnjam da ce bit sto od ovoga.

I slazem se da je ovo jedna od bolje napravljenih aplikacija, da je ovo nesto nabrzinu nabljezgano bezveze nebi se ni javio u ovoj temi. Samo sam htio komentirati kako je savrseno napravljena aplikacija za tako glupu ideju.

No mozda se pokaze da cu se ugristi za jezik, pa eto, zivi bili pa vidjeli. :slight_smile:

Lijepo te vrlo zanimljivo.
Nadam se da ce zazivjeti :slight_smile:

Koliko vidim dobro mi izgleda. Uključi prave kladionice, barem kao sponzore ili im prodaj oglasni prostor unutar igrice. Ovo definitivno ima potencijala.

Sve pohvale na dizajnu, opcenitom dojmu i sl. no smatram da je ideja totalno promasena. To je isto kao da gledas (slusas) pornic na radiju. Mislim … pointless je nesto raditi simulirano kad od tog nema nikakvog benefita. Tko ce se truditi i vrtiti po cijeli dan igru, kladiti se, gledati koeficijente i sl. i na kraju ne dobije nista ili neku majicu … Sorry, ali mislim da to nema smisla i da je promaseno, mada ovo sto kaze user mitok je super stvar. Trebalo bi napraviti nesto sto fali svim kladionicama, ukljucit ih svih i povezat kao partnere da daju pare.

Drugari hvala na pohvalama a i na zanimljivim odgovorima :smile:
Sto se same igrice/aplikacije tice jednostavan je odgovor, u aplikaciji mozete igrati isti tiket koji uplacujete u kladionici i ona ce sama ‘pratiti’ vas tiket, tako da ne morate da jurcate po sajtovima ili listate teletekst :smile: Isto tako, mozete da ‘vezbate’ vase kladionicarske sposobnosti bez upotrebe pravog novca. Postoji i deo gde se cuvaju svi vasi tiketi…I jos mnogo toga sto koristi pravom kladionicaru :smile: Prijavite se na sajtu, poslacemo vam Beta verziju i mozete sami da se uverite :smile:

Super je, ali treba kontakt da stavite! Kako ih kontaktirati?

@brzi - Mozes se registrovati na oficijalnom sajtu i dobices obavestenje na mailu kako da preuzmes beta verziju :smile:

Nie prva i jedinstvena, napravil sam takav source code jos 2008-e :wink:
Doduse, u mom iskustvu - bilo je malo tricky to odigrat do kraja. Tako da, sretno - mozda vise srece bude s vase strane.

Nice job, overall :slight_smile:

Gotova je i beta verzija za android telefone koju mozete preuzeti na ovom linku --> http://bit.ly/Bookiegame
@nosf: Hvala :smile:

Igra je od danas na AppStore.
https://itunes.apple.com/hr/app/bookie-sports-betting-game/id882467774?ls=1&mt=8

Link do Google Play verzije

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bookie.game&hl=hr

Ideja uopšte nije loša :slight_smile:

Što je najbitnije unikatna app :slight_smile:

Malo šteka na mom telefonu al’ opet otvara :slight_smile:

Mozda bi trebalo malkice dizajn promjeniti da izgleda malo ozbiljnije :slight_smile:

Al ipak sve pohvale odlično osmišljeno :slight_smile: