Ima li neko iz Makarske ili okoline

Kao sto glasi naslov ima li neko tu iz okoline Makarske, treba mi mala pomoc. Dobio sam neki dopis za parking a mirise mi na prevaru, potrazivanja mi trazi neki cudan advokat iz Pule

Ima toga dosta. Vidjet ćeš na internetu da lihvari.

Što je moj kolega uradio, zvao je direktno općinu ili grad, ne znam točno. Sa njima pronašao neplaćenu kaznu i platio originalni iznos bez odvjetnika i kamata. Izgleda da se može tako. Oni valjda prekinu taj predmet i sve 5.

Provjeri još, jer i ja čuo i sada napisao.

1 Like

Problem je ovdje sto sam bio gost hotela i uredno platio taj parking u sklopu rezervacije i sad traze potrazivanja.

Onda uključi i hotel u priču. Pronađi rezervaciju, pa ako imaš negdje da stoji i parking, zaprijeti tužiti hotel. Neka oni onda poravnaju račune između sebe.

Ne znam što će ti netko iz Makarske.

Javio mi se u medjuvremenu hotel i kazu da je vjerovatno greska i da ce se rijesiti kazna

Pa to mi se i čini razumno. Ako su ti dali parking, a došlo je do problema, trebaju to regulirati.
Hajde javi kako je prošlo…

1 Like

ako ti se javlja KPV koncept iz pule to je legit. rade s gradovima i lokalnim jedinicama. vjv je hotelska greška ako oni nisu interno riješili, a imaju “deal” s javnim poduzećem.

i oni ti šalju u bih, srbiju, treće zemlje..dobit ćeš kaznu svakako.

al nek je riješeno, to je bitno

1 Like

Poslao mi dopis shain lou pacheco vinkovic na prvu mi se ucinilo prevara logicno, samo ime i ovo kad vidis. Ali eto hotel se javio pa vidit cemo sta ce dalje biti, svakako cudna situacija. Dole sam godisnje dosta puta nisam imao ovu situaciju…

Pitanje je koliko je legit.

1 Like

Meni su jedom davno (ima 15 godina) uvalili bon za mobitel od 50kn. Ako se sjećate, studenti bi bili po shoping centrima i dijelili “besplatne” bonove za mobitel, vukli su ljude za rukav… samo si morao dati osobnu, ali to je kao samo pro forme bilo, nikakav ugovor ništa.

Par godina kasnije sam išao kupiti mobitel u t-com-a i rekli su mi da ne mogu kupiti mobitel dok ne podmirim dug od oko 1500kn koji je narastao zbog kamata od iznosa od 50kn.

Dug sam morao platiti nekoj odvjetničkoj kući u Zagrebu da zaustavim galopirajuće kamate ili ići na sud sa njima.

radio sam kao voditelj odjela Gradskog parkinga u svom gradu…ovisi koja je kuća. ako je u pitanju KPV koncept. oni surađuju s parking software provajderima i automatski prosljeđuju podatke svih vozila izvan EU (dok sve u EU sustav ima automatski uvezano)

tako da ljudima dolaze kazne i u BiH.

samo stvar je što vole pljačkat. kazna za neplaćanje parkinga 10 eur, i ako pređe u njihove ruke onda je 80€

firma će vidit tih 10, a ovi sebi zadržavaju €70… taj dio kolko je legit i moralan ne bi ulazio u to

Meni su poslali da im se plati 91 euro, nije ta kuca a advokat je ovaj. U vrhu papira kod ovih stoji SPV njihov adovkatski ured

da da to su ti isti.

80ak je bilo u pitanju prije kada sam ja bio, sad su vjv podigli, a i podigli jer je vjv u makarskoj cijena kazne malo veća od ove moje bila pa je tu razlika…

1 Like

Kazna je sad 11 eura koliko pise na papiru. Ostalo je to njihovo i dodje se do 91 euro.

da da to je to…kod nas vamo 9,29 i onda ovi 80 i nesto :smiley: