Imam novu firmu - nudim usluge, trebam usluge

Otvorio sam danas novu firmu Hiperlink Digital d.o.o., a žena taman završava knjigovodstveni tečaj pa bi volio čim prije napraviti nešto prometa da se praksira u knjigovodstvenom programu.

Ako nekom trebaju guest postovi, linkovi, izrada članaka, SEO usluge i slično, neka se javi pa dogovorimo nešto ispod redovne cijene na manje iznose (20, 30, 50, 100 eura…)

Uplate trenutno mogu primati na bankovni račun, Paypal i Wise. Za svaku uplatu vam moram izdati račun pa ću trebati osobne podatke ili podatke vaše firme.

S druge strane ću trebati ulazne račune. Pa ako netko nudi usluge izrade web stranice (za novi web firme) ili vođenje društvenih profila, i može izdati račun, također se može javiti pa dogovorimo nešto kad firma bude imala novca.

Inače ako nekog zanima, novu firmu sam otvorio jer sam želio bolje ime firme, drugu adresu sjedišta, drugu banku, drugo knjigovodstvo, više registriranih djelatnosti, i tako dalje… Pa mi je bilo jednostavnije otvoriti novu nego sve to mijenjati na staroj (Filip Media). A i ženi će biti lakše praksirati se na novoj firmi nego na staroj.

8 Likeova

Ako trebaš neke od navedenih usluga možeš mi se javiti u inbox pa se dogovorimo što, kada i kako :hugs:

1 Like

stima meni i jedno i drugo pa mozemo i kompenzaciju…

1 Like

Cestitke jos jednom na otvaranju nove firme, svidja mi se ime i non-com domena. Stojim na raspolaganju za daljnju suradnju. Mogu pomoc oko izrade weba, a trebat ce mi tvoje usluge za mjesec-dva kada izadjemo sa onim projektom o kojem sam ti pricao.

1 Like

Do sad je prodano ukupno 24 sponz. članaka. Snižene cijene s popustima iznad 70% vjerojatno ću držati do kraja mjeseca. Hvala svima na dosadašnjim narudžbama…

2 Likeova