Imam problem s registracijom korisnika na WP?

Pozdrav, imam ovu temu https://themeforest.net/item/katla-user-generated-content-theme/11143562 . Išao sam ju cijelu nariktat i namjestio logiranje preko drustvenih mreza, to radi, ali kad se korisnik ide registrirati sve prođe i prikaže da provjeri mail, na mail nikad ne dodje nista za aktivaciju niti lozinka. Zna li netko u cemu bi moglo biti problem? Ne mogu naci u postavkama teme za namjestiti registriranje.

Da mail server ne radi, pa sad moras napisati gdje si kupio hosting koji hosting i sto su ti ponudili.

Uzeo sam hawk host ultimate server professional. Radi se o shared hostingu. Sta to moze bit do servera? Jer registracija putem drustvenih mreza prolazi. Mislim. I ovo prođe kad se korisnik registrira, ali ne dobiva mail i onda ne zna lozinku koju mu je WP dodijelio

Da ili je do servera ili si krivo podesio WP ili server ne dozvoljava slanje preko WP settingsa. Najbolje ti je kontaktirat hosting. Ako ne, ond apogledaj SMTP plugin za WP ili nesto takvo. Uglavnom ja bi promjenio server ASAP, imao sam sliscnih problema sa Godaddyom, ponekad su emailovi dosli ponekad ne.

Mislim ono, stvarno nekada ideš iz krajnosti u krajnost. Kao da je promjena servera nešto na dnevnoj bazi, pogotovo radi banalnih stvari. Prvo čovjek nije dao nikakve detalje oko problema. Ti predlažeš promjenu servera, pa što ako i na novom ne bude radilo?

Btw ja sam na GoDaddy shared i sve što podesim uredno radi.

Instaliraj Postman SMTP podesi gmail

Ehh, sorry sto sma odmah tako reagirao, ali vecinom kod tih shared servera je problem na serveru. U cemu drugom bi bio problem, znamo da u WordPressu nije.

I dao sam mu soluciju da proba instalirati neki SMTP plugin podesiti ga i mozda ce raditi. Barem sam ja tako trebao na Godaddyu.

Pa se postavlja pitanje, kako na normalnim serverima radi bez nekih dodatnih pluginova za instaliravat i podesavat, a kod mene neradi…

I Godaddy vjerojatno ima 140 000 shared servera, e sad na kojem si ti i koliko od tih je sranje, to samo oni znaju.

1 Like

Pokusat cu ga instalirati pa vidjet ako radi, sad mi je problem sve cijeli site prebacivati :confused:

@dadaas promijeni server jer šalje email na pogrešnu adresu :stuck_out_tongue:

Dobio sam obavijest da si nadogradio WP :wink:

Evo, vidis kako mora raditi mail server, hehehehe

1 Like

Hawk je dobar hoster, furajuju Litespeed server pa lako može biti do kompatibilnosti Litespeed servera sa WP-om.

Evo uspio sam sve napraviti, instalirao sam ovaj plugin i proradilo je sve :smiley: