Implementacija Pay Way usluge

Pozdrav,

da li je netko imao iskustva sa implementacijom Pay Way usluge od T-coma?
zanima me na koji se nacin odvija prebacivanje informacija narudzbe na tcom i dobivanje status plaćanja (xml…)?

Imaš mail.

trnac hvala na materijalima. rep+

imam i ja mail. SMijem li i ja dobiti informaciju? :slight_smile: Molim

Pozdrav to i mene jako zanima.
Unaprijed Hvala:)

Kaj vam nije malo skup taj pay way? :slight_smile:

ako ima netko neke materijale za prosljediti na PM ili ukratko objasniti malo o samoj integraciji, jer nista nema pametno na tcomovim stranicama…

trebao bi uskoro ubaciti payway u jedan postojeci web shop koji sam radio, pa samo da znam na sto da se pripremim…

pretpostavljam da kad se kod njih otvori account, oni imaju sve podatke o firmi koja naplacuje i koja je vlasnik web shopa i kod naplate se vjerovatno kroz url prosljede enkriptirani podaci (iznos, vrsta kartice, broj kartice i sl…) i ako je sve ok se vrsi redirekcija na odredeni sajt… ili http response… tako nesto predpostavljam…?

[quote=“003”]ako ima netko neke materijale za prosljediti na PM ili ukratko objasniti malo o samoj integraciji, jer nista nema pametno na tcomovim stranicama…

trebao bi uskoro ubaciti payway u jedan postojeci web shop koji sam radio, pa samo da znam na sto da se pripremim…

pretpostavljam da kad se kod njih otvori account, oni imaju sve podatke o firmi koja naplacuje i koja je vlasnik web shopa i kod naplate se vjerovatno kroz url prosljede enkriptirani podaci (iznos, vrsta kartice, broj kartice i sl…) i ako je sve ok se vrsi redirekcija na odredeni sajt… ili http response… tako nesto predpostavljam…?[/quote]

Ne, pay way ima običnu “forma” (POST) metodu sa md5 hashom kao sigurnost. Kada otvoriš account proslijediti će ti dokumentaciju koja je jedna od boljih koje sam vidio. Dijete je može razumijeti i implementirati. Kad se sjetim kakve sam sve šugave i nejasne dokumentacije dobijao, Pay Wayu bih dao medalju.

Radio sam nekoliko PayWay integracija i gospodin Branko Vujić (branko.vujic(AT)t-com.hr) je uvjek bio vrlo uslužan. Njemu se možeš obratiti za dokumentaciju, testni račun i pitanja.

[quote=“eke777”]Ne, pay way ima običnu “forma” (POST) metodu sa md5 hashom kao sigurnost. Kada otvoriš account proslijediti će ti dokumentaciju koja je jedna od boljih koje sam vidio. Dijete je može razumijeti i implementirati. Kad se sjetim kakve sam sve šugave i nejasne dokumentacije dobijao, Pay Wayu bih dao medalju.

Radio sam nekoliko PayWay integracija i gospodin Branko Vujić (branko.vujic(AT)t-com.hr) je uvjek bio vrlo uslužan. Njemu se možeš obratiti za dokumentaciju, testni račun i pitanja.[/quote]

aha… zvuci jednostavno…
u isto vrijeme zvuci cudno da netko hvali bilo sto vezano za tcom :)…
hvala na brzom odgovoru!

Pred par dana sam imao iskustva s ekipom iz T-com i nikad više.

Toliko neprofesionalnosti još nisam doživio.

Prvo dobim jednu dokumentaciju i jednu test karticu. Pa nešto nije radilo, bila je moja greška, a i njigova jer nisu naveli neke stvari bitne u dokumentaciji (oko SOAP-a).

Onda kad sam popizdio, dobio sam noviju dokumentaciju i sve kartice. Ono wtf. Jedan lik salje jednu dokumentaciju, a drugi drugu.

Bilo je i još problema, ali pametnom dovoljno.

Danas baš smo prešli na Webteh po preporuci ljudi koji se apsolutno kuže u e-commerce i već vidim po prvom mailu od njih da će sve ići po loju i razini kakvoj dolikuje.

Mislim da t-comovce boli ona stvar za buduće korisnike, to je korporacija, a djelatnici su u hladovini pa se i tako mogu ponašati (sigurno znate da nije samo stvar sa gatewayom, nego i s ostalim uslugama). T-com kao t-com, nikad nisam imao dobrih iskustva s njima, uvijek mi je draže bilo Optimu imati i tako, “sitnije” igrače (iako je ovdje webteh jači od njih).

Pay Way nudi i “direktnu” metodu naplate putem SOAP-a?

Da, kao to je novo sad.

Evo i iskustvo u održavanju Pay Way usluge od strane T_Com-a iliti HT-a i gospodina Branka Vujića. Bahat i krajnje bezobrazan u komunikaciji, histeričnih i drskih odgovora. Svoj posao doživljava kao uslugu korisnicima, a ne kao posao za koji prima plaću od poslodavca. Voli teatralnost i dramski nastup, te naravno on je početak i kraj svega, nema nadređene, barem tako misli. Poslovni korisnici voljeli bi ga vidjeti u radnom okruženju prave privatne tvrtke koja se bori za stvakog korisnika, jer od njega žive.

Dali je netko složio Payment metod za drupal i Pay Way ?