Infonet nije dostupan

“infonethr: trenutno je dio nasih servera nedostupan - DDoS u tijeku, molimo malo strpljenja radimo na problemu”

Napokon idem gledati telku:kuc:

A zato je štekalo sinoć

Jesu opet neki problemi il samo kod mene šteka ?

Ni meni ne radi niti jedna stranica kod njih…

moja radi

Sad rade i moje

http://www.facebook.com/pages/Info-IT/96059673863

Poštovani,u četvrtak 17.01.2019. radi unaprijeđenja servisa, vaši podaci biti će migrirani na novi server nove generacije.IP adresa ostaje ista, hostname se mijenja u cp11.infonet.hr, stari hostname(lin-p11.infonet.hr) će i dalje vrijediti.Sama migracija neće imati utjecaja na dostupnost Vaše usluge.Hvala Vam na razumijevanju.

Brus, trenutno (u stvari ne znam otkad to traje) nijednoj bazi ne mogu pristupiti, čak ni ticket poslati da se uvjerim da je gore citirano razlog
:thinking:

Meni normalno rade webovi koji su kod njih (nisu moji, klijentove stranice su u pitanju, ja ih održavam).

Općenito, od kad je InfoNET prodan, tehnička podrška je puno lošija - radno vrijeme je kao da se radi o nekoj branši kojoj nije bitno biti 0-24/7 dostupan, te rade samo preko ticketa na koje dosta sporo odgovaraju (a odgovaraju samo za vrijeme radnog vremena).

Klijenta sam nagovarao na prijelaz kod drugog hostera, no nije se dao nagovoriti jer je kod njih prešao nakon moje preporuke prije cca 4-5 godina, a hoster kod kojeg je bio prije toga je bio kriminalno loš, pa mu je ovo sada super i ne želi mijenjati.

Steta sto nema srece od ovih nasih provajdera, meni je InfoNET bio brutalan i avalon ali se sad dosta zale.
I jednostavno tesko iko moze da parira pored masinerija kao sto je namecheap digitalocean

Moram biti fer pa pohvaliti današnju podršku sa Infoneta. Preko sat vremena su se bavili sa mnom dok nismo našli rješenje.

To obicno tako bude kad prodas firmu. Nije isto jesi li stvoritelj ili nasljednik. Zao mi je nekadasnjeg Infoneta s kojim sam bio izuzetno zadovoljan.

Da. Damir je stvarno bio pravi gazda za taj posao, zato je i uspješno postavio tu firmu na noge, jako puno pažnje je davao svojim klijentima, što je vrlo bitno (barem meni).

1 Like

Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja