Informer.hr agregator vijesti

Radi se o agregatoru RSS kanala posjećenijih hrvatski news portala. Mišljenja su dobrodošla.

informer.hr

može li RSS mog portala

Ne bi komentirao izgled, jer je to stvar ukusa, a odrađeno je korektno. Sadržaj nemamo što komentirati. Nego me zanima dal ljudi posjećuju ovakve sajtove? Jel ti sajt novi, imaš kakve informacije za sad.

I možda generalno pitanje svima dal koristite ovakve sajtove za čitanje vijesti. Kad je prvi put nastao drugi news sajt, nastao je i neki koju vuče vijesti sa oba. Postoje oduvijek, i svako malo izleti novi. Ali ne znam dal ih netko koristi. Ja nekak volim otvorit novine koje čitam i nemam naviku koristit ovakav sajt. U početku sam imao čak bukmarkiran jedan, al nikad mi nije sjeo.

Site je novi, tako da za nekakve analize o posjećenosti i popularnosti tj. interesu treba još pričekati. Inače je sve počelo sa skriptom koju sam napisao za vlastite potrebe, pa sam na kraju došao na ideju za ovakav tip sitea - za širu publiku. Još ima dosta stvari koje želim implementirati u samom algoritmu, ali to s vremenom i mogućnostima. Sve je cusotm made.

Meni je čudno jedino to da si dobio .hr domenu za ovo. :slight_smile:

Zasto dobio, pa hr domenu mozes kupiti za nekih 650 kuna.

Koliko ja znam, .com.hr se može kupiti, a ne ovakva .hr domena koja je za pravne osobe, opet, to treba i obrazložiti. u CARNet-u…

Moguće da je ova moja informacija zastarjela. Ili sam ja objasnio free verziju domene. :slight_smile:

P.S. Pa dobro, ako je 650 kuna, to nije bila uspješna kupovina. :slight_smile:

Sve fizicke osobe mogu kupiti .hr domenu (mislim samo do 9 domena) po cijeni koje variraju (610-650kn ovisi kod kojeg provajdera kupujes)

Prije su mogle imati .hr domenu samo pravne osobe no pravilnih ne nesto izmjenio pa je sada drugacije s tim da je ostalo da se .hr i .com.hr nemogu prodavati

.com.hr mogu kupiti i fizicke i pravne osobe po cijeni od 30-50kn ovisi gdje i kod kojeg provajdera.

Imas dnevno hr, a nemas sprdex? :smiley:

Dobro izgleda, iako da, ne znam tko koristi ovakve sajtove. Da citatelji mogu sami napraviti listu feedova bi agregator imao vise smisla.

1klik.hr je sasvim dovoljan :wink:

A to znači što točno? Neka svako prosudi, ali, ako nista drugo na informeru omjer sadržaja i oglasa nije 80:20 u korist oglasa, kao sto je kod 1klik.

hoćeš moju stranicu stavit

Što ce mu duplirani postovi kad je tvoj sajt C/P ?

ako nemate pametnijih komentara nemojte bolje ni odgovarat

Pa šta ce ti pametnije pitanje saabane kad nemas niti jedan unikatan post na sajtu.

hahahaha…trajlabe

Pa je’l nije majke ti http://balkan-portal.com.hr/

Ja jadnijeg portala u zivotu nisam vidio !!

ok to je tvoje mišljenje

Sve se svodi na kopiranje.Odnosno prenošenje sa jednog izvora. Evo jedne situacije na koju sam naišao jutros, a česta je pojava.