Radi se o agregatoru RSS kanala posjećenijih hrvatski news portala. Mišljenja su dobrodošla.
može li RSS mog portala
Ne bi komentirao izgled, jer je to stvar ukusa, a odrađeno je korektno. Sadržaj nemamo što komentirati. Nego me zanima dal ljudi posjećuju ovakve sajtove? Jel ti sajt novi, imaš kakve informacije za sad.
I možda generalno pitanje svima dal koristite ovakve sajtove za čitanje vijesti. Kad je prvi put nastao drugi news sajt, nastao je i neki koju vuče vijesti sa oba. Postoje oduvijek, i svako malo izleti novi. Ali ne znam dal ih netko koristi. Ja nekak volim otvorit novine koje čitam i nemam naviku koristit ovakav sajt. U početku sam imao čak bukmarkiran jedan, al nikad mi nije sjeo.
Site je novi, tako da za nekakve analize o posjećenosti i popularnosti tj. interesu treba još pričekati. Inače je sve počelo sa skriptom koju sam napisao za vlastite potrebe, pa sam na kraju došao na ideju za ovakav tip sitea - za širu publiku. Još ima dosta stvari koje želim implementirati u samom algoritmu, ali to s vremenom i mogućnostima. Sve je cusotm made.
Meni je čudno jedino to da si dobio .hr domenu za ovo.
Zasto dobio, pa hr domenu mozes kupiti za nekih 650 kuna.
Koliko ja znam, .com.hr se može kupiti, a ne ovakva .hr domena koja je za pravne osobe, opet, to treba i obrazložiti. u CARNet-u…
Moguće da je ova moja informacija zastarjela. Ili sam ja objasnio free verziju domene.
P.S. Pa dobro, ako je 650 kuna, to nije bila uspješna kupovina.
Sve fizicke osobe mogu kupiti .hr domenu (mislim samo do 9 domena) po cijeni koje variraju (610-650kn ovisi kod kojeg provajdera kupujes)
Prije su mogle imati .hr domenu samo pravne osobe no pravilnih ne nesto izmjenio pa je sada drugacije s tim da je ostalo da se .hr i .com.hr nemogu prodavati
.com.hr mogu kupiti i fizicke i pravne osobe po cijeni od 30-50kn ovisi gdje i kod kojeg provajdera.
Imas dnevno hr, a nemas sprdex?
Dobro izgleda, iako da, ne znam tko koristi ovakve sajtove. Da citatelji mogu sami napraviti listu feedova bi agregator imao vise smisla.
1klik.hr je sasvim dovoljan
A to znači što točno? Neka svako prosudi, ali, ako nista drugo na informeru omjer sadržaja i oglasa nije 80:20 u korist oglasa, kao sto je kod 1klik.
hoćeš moju stranicu stavit
Što ce mu duplirani postovi kad je tvoj sajt C/P ?
ako nemate pametnijih komentara nemojte bolje ni odgovarat
Pa šta ce ti pametnije pitanje saabane kad nemas niti jedan unikatan post na sajtu.
hahahaha…trajlabe
Pa je’l nije majke ti http://balkan-portal.com.hr/
Ja jadnijeg portala u zivotu nisam vidio !!
ok to je tvoje mišljenje
Sve se svodi na kopiranje.Odnosno prenošenje sa jednog izvora. Evo jedne situacije na koju sam naišao jutros, a česta je pojava.