Pozdrav svim članovima foruma;
Sav posao koji vodim (internet prodaja) se zasniva na instagram accountu i instagram oglašavanju. Prije 13 dana se pojavio bug da ne mogu ništa objaviti na profil s kojeg vodim prodaju, odnosno objavi se svaka objava i za sekundu nestane sa profila i nikad se više ne pojavi bez ikakvog oficijalnog upozorenja od strane instagrama. Prijavljivao sam problem preko aplikacije par puta ali nikada nisam dobio odgovor. Sinoć kad su bili masovni problemi sa svim aplikacijama iz facebook grupacije bili su i meni i od jutros je sve uredu i napokon mogu početi objavljivati na svoj profil.
Problem je sljedeći, za tih 13 dana koliko je trajao bug na mom profilu sam izdvojio približno 1000€ za promociju tog profila i objava. Da li mogu tražiti naknadu ili makar određeni procenat povrata od tih 1000€ koji još uvijek nisu naplaćeni sa mog računa? Ako je neko imao iskustva s tim, neka mi se javi i objasni na koji način mogu stupiti u kontakt s njima i tražiti refund nekih sredstava koje sam uzalud potrošio na oglašavanje.
Unaprijed hvala svim dobronamjernjim članovima foruma.