Instaliranje novog Wordpress predloška

Pozdrav,

Da li je moguće instalirati novu predložak na domeni koja već ima predložak, ali s tim da stari predložak bude aktivan dok ne završim sa novom temom?

Tulipanko,
Ako misliš na WP temu, onda; može. :slight_smile:
Tako se to i radi; tema se instalira i nije nužno da je aktiviraš odmah nego ostaje tamo (u cPanelu); stand by dok se ne odlučiš za nju, ona i eventualno još pregršt njezinih drugih kolega tema :slight_smile:

Ne vidim logiku u tome sto zelis :slight_smile:

Tu temu sto radis radi lokalno,a ona stara neka bude aktivirana na sajtu dok ne zavrsis sa novom :slight_smile:

Recimo, postoji domena Domena Dea
na nju je instaliran wp predložak i stranica je aktivna. Sad želim instalirati drugi predložak, ali ne želim da se on vidi javno dok ne ubacim sve tekstove, slike, pluginove, i ostalo…Želim da stari predložak bude aktivan dok ne završim s novim.

Znam da mogu samo instalirati novu temu i vjerojatno će mi ostati svi dosadašnji tekstovi ili slike, ali ovaj novi predložaj je premium i ima puno svakakvih mogućnosti, pa će mi trebati par dana da ga skužim i odlučim gdje šta želim…

I kako da to napravim??

nemam pojma šta je ovo Domena DEa, ja sam upisala www. domena . hr

Ne ulazeći u tehnologiju dali je to moguće ili ne želio bi navesti jedan od razloga zašto netko može imati potrebu za time.
Naprimjer da vas neko angažira da napravite neku temu ili da modificirate već postojeću prema nekim željama narućioca koji želi stalno biti u toku da vas ili usmjeri možda u nećemu ili da vam može u toku izraziti svoje mišljenje o tome što ste trenutno napravili. Kada bi to bilo sve na vašemu raćunalu tada to nebi bilo moguće jer bi to ionako morali stalno sinhronizirati. Hoćete li pri tome koristiti neki sustav za verzioniranje koda to je već vaša stvar i vašega narućioca. Kod nekih CMS-ova postoji mogućnost pozivanja toćno određenog predloška pa tako taj ne mora biti ni defaultni sve dok ne bude gotov. Postojat će samo vjerojatno mali problem kod toga jer pozicije widgeta ne moraju imati imena u oba predloška pa će se neki od njh morati onda dvostruko definirati.

upravo zato i pitam

Nadovezao bi se na svoj predhodni post. Kada radimo za mekoga narućioca, ponekad je poželjno ako je to moguće demostraciju svoga posla obaviti na serveru na kojemu imate kontrolu , na rezervnoj podomeni narućioca i slićno . Naime moglo bi se dogoditi da vam nauručioc posla otkaže suradnju i prije nego završite posao, kao nije zadovoljan , a poslije se koristi sa svime onime što ste vi do sada napravili “bez pardona” osim ako se niste protiv toga osigurali na drugi naćin.

Probaj s ovim: WordPress › Theme Tester « WordPress Plugins

Hvala, radi super