Instant articles - facebook problem

Pozdrav svima, pokušao sam da spojim instant articles sa svojom facebook stranicom na kojoj sam administrator ali mi ne očitava stranicu nikako kao da je nema nikako, pokušao sam dati admin privilegiju na drugi profil ali ista situacija, zna li neko riješenje?

Evo slika:

Niko ne zna o cemu je rijec?

Ljudi su napisali 3 moguća razloga koja mogu biti?

Je li stranica starija od mjesec dana?

I nije nijedan od navedenih

Nije, stara je 15-tak dana

To je problem, mora biti starija od mjesec dana.

Osim ako me ne trollaš?

1 Like

Hhahahaha ne ne, 5 februara je napravljena. Hvala na odgovoru nadam se da ce se ispraviti ovo kad prodje mjesec dana

Pisao sam u temi IA zarada, imam isti-slican problem, sve stranice su stare po nekoliko godina, na nekim postujem na nekim ne sadrzaj i ni jednu ne vidim kad probam da se prijavim na IA. Nemam nedozvoljenog sadrzaja itd, nema spamovanja, na svim stranicama ili owner ili admin ili editor i opet ne vidim ni jednu stranicu i ne mogu da se prijavim, i traje vec 7 dana.

Ovo nije tacno…

Jel moze tvoje misljenje do cega je ?

Iskreno, ne znam. Povezivao sam nekoliko stranica…neke su bile samo par dana stare, nisam imao ovakav problem…ako je sve uradjeno kako treba, mozda je neki bug…posto im sve zivo baguje ovih dana.

1 Like

Zdravo ljudi, jos uvijek imam ovaj isti problem :disappointed_relieved: Ima li bilo ko da mu se ovo desilo i da je popravio ili da pogleda moju stranicu i kaze mozda sta treba popravit ali mislim da sam sve uradio kako treba i jos uvijek isti error dobijam. Pomozite zivi bili :joy:

Imas li druge stranice?

Nemam, samo ovu. Starija je od mjesec dana

Moje su sve stare godinama,pa ne znam da li to ima veze.

Napravio sam bussiness manager account, popunio sve podatke na stranici, ima lajkova, ima postova. Jel trebam jos nesto uradit da bi rijesio ovo ili ?

Ja mogu da povezem potpuno prazne stranice ali stare.

Boze svasta, na fb supportu mi rekli da treba bit minimalno 1 mjesec stara stranica i opet isto…

Pozdrav drustvo da vas pitam da li neko ima iskustva sa ovim problemom i kako to ispraviti svaki drugi clanak mi prikaze to upozorenje?

1 Like

Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey