Instant Articles -PROBLEM SA BANKOM

Banka mi je stopirala uplatu od facebooka instant articles i trazi mi ugovor,dogovor ili neki vid saradnje sa njima da bi mi pustili pare na moj racun. Da li je neko imao problema sa tim i kako da im dostavim ugovor koji ne postoji ? Sta da radim ?

možda da odštampaš neki user agreement sa IA?

1 Like

Fino trazi sefa banke napsujes mu se sve sto ti padne na pamet i trazis da ti ugase sve sto ima veze sa tom bankom. Odes u drugu banku i rijesis problem ili eventualno isplati na PayPal i povuci pare.

1 Like

Meni je slicno tako bilo sa adsensom, kada mi je google uplatio novac na racun i iz banke mi trazli ugovor ili dokumentaciju sta imam da donesem, njima to valjda treba da bi mogli nekako da proknjize uplatu da se pravdaju drzavi.
Ja sam sam otiso u banku i rekao da za to nema dokumentacija jedino mogu da mi odstampam ona Pravila koriscenja, rekla je da im to ne treba, nego nesto sa potpisom… pitala me odma a ti to postavljas reklame na sajt, ja reko nije sajt nego youtube, i kaze dobro samo uzmi papir napisi neku izjavu, kao npr. ja taj i taj primam uplatu od google na osnovu postavljanja nihovih reklama na moj sadrzaj/snimke… i to je to… za pola sata mi legle pare na racun :smiley:

2 Likes

Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey