Instrukcije

Mislim da mi trebaju instrukcije. Ja se sam u ovom neću snaći. Dakle ovako. Postavio sam stranice na platformi ASP.NET , ali za sada su to stranice - čisti HTML. Došlo je na red da moram staviti bazu. Iščitati iz nje podatke i prikazati ih na pojedinim stranicama. Također dodati jednostavnu stranicu za admin baze. Dakle ne trebam da mi se napravi već da sam napravim uz instrukcije. Plaćam 60,00 kuna 45 minuta. Praktički bio bi uvijek blok sat 2x45 min. Ako je netko zainteresiran neka me nazove na broj 091/310-3311 da se pobliže dogovorimo. Molio bih da se jave oni koji zbilja kuže problematiku. Pozdrav. :eu:

Koji grad? Ja u Rijeci.
Dali ti treba WebForms ili MVC model?

Evo ti jeftinija varijanta, video tutorijali:
asp.net webforms

asp.net mvc

http://nerddinnerbook.s3.amazonaws.com/Intro.htm

i najnovije, jucer izaslo, za pocetnike u web razvoju:

(programiranje nalik na asp i php, znaci programski kod unutar html stranice, bez apstrakcije koju daje WebForms i MVC)

Zaboravio sam napisati da se radi o gradu Zagrebu.

Hvala na linkovima ali ponuda i dalje stoji

@ hudo - koliko su instrukcije? meni bi trebala pomoc sta se tice web design-a, pokusavam frendu napraviti site, ali nekako sam pre pocetnik… lol… moze pomoc?

ne bi se petljao u web design, to nije moje podrucje iako to koristim, odnosno dizajniram web stranice, tu i tamo. Ja sam tu za asp.net i c#, ostalo sve bi nabadao. Sorry :wink:

Upravo mi treba netko ko se kuži u ASP.NET C# ili VB. Dizajn radim sam tu nemam nikakvih problema. Dakle ponuda s vrha i dalje stoji. Tamo sam i pobliže opisao o čemu se radi


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja